Előfizetés
2017. november 24.
Izsó Ignác: nem csak a jó futballt kell szeretni

Az angyalföldiek korábbi labdarúgója azonos szeretettel említi mindkét szakmáját, s bár 30 éve jogászként tevékenykedik, a Vasas-Családnak immár 50 éve tagja.

2017. november 02.
Luxuspáholyból a meccs is jobb, az elitnek ott a helye

A legtöbb elsőosztályú futballstadionban olcsó jegyárak várják a nézőket, a modern, újonnan épült vagy felújított létesítmények azonban extra szolgáltatást is…

2017. október 27.
Pásztor József, a viharsarki csillag

Pásztor József mindig labdarúgó szeretett volna lenni, sokat is tett azért, hogy álmai megvalósuljanak. A Békéscsaba 1912 Előre együttesét immár 43 éve erősíti.

2017. október 19.
Világbajnoki feltételekre vár Budapest

Jelenleg Budapest az egyedüli érdeklődő a 2023-as atlétikai játékok megrendezésére, a honi szövetség a feltételek ismertetésére vár.

2017. október 14.
Középpontban ismét a bajnokság

A labdarúgó-világbajnoki selejtezők után rangadókkal folytatódnak a bajnoki küzdelmek, Európa vezető pontvadászatai a nyolcadik fordulónál tartanak.

2017. október 11.
Göröcs János: a futball lett a hivatásom

Az Újpest korábbi klasszisa a 78. életévében jár, megannyi élményt, eredményt szerzett pályafutása során. A mai futball-helyzetről is van véleménye.

2017. október 04.
Veréb György: ez szerelem volt, amely még ma is tart

Az élő legendaként emlegetett egykori futballkapus egész életében hű maradt egyesületéhez, Veréb György lassan fél évszázada a DVTK szolgálatában áll.

2017. szeptember 29.
Haraszti Zsolt: büszkék vagyunk a klubunkra

A paksi labdarúgó klub megalakulása,- majd 2006-os élvonalba jutása óta arra törekszik, hogy keretét csak honi labdarúgók alkossák. Nemzetközi szinten is ritkaságnak…

2017. szeptember 28.
Célkeresztben Pjongcsang

Ma kezdődik Budapesten a rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa-sorozat első versenye, ahol mindenki elindul, aki számít a sportágban.

2017. szeptember 20.
2017. szeptember 19.
2017. szeptember 16.
2017. szeptember 13.
A bizalom volt a kosárlabdasiker titka

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 18 év után szerepelhetett újra Európa-bajnokságon. A szövetség elnöke, Szalay Ferenc elégedett.

Olimpia - Budapest végleg ki- és elszállt

Ma jelölik ki 2024-es és 2028-as ötkarikás játékok helyszíneit a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) limai közgyűlésén, meglepetés azonban nem lesz, mert csak két…

2017. szeptember 09.
2017. szeptember 04.
Cselgáncs-vb - Legalább pontokat szereztek

A hazai érem elmaradt, de három magyar a pontszerzést jelentő ötödik helyen végzett a budapesti cselgáncs-világbajnokságon, amely előtt legalább egy dobogós helyezés…

2017. szeptember 02.
Tóth Krisztián is lemaradt az éremről

A budapesti cselgáncs-világbajnokságon Tóth Krisztián (90 kg) fantasztikusan menetelt előre, s bár bronzmérkőzésén kikapott, így is szép teljesítményt ért el.

2017. szeptember 01.
Csoknyai László lemaradt a dobogóról

Csoknyai László vigaszágon bronzéremért küzdött, ám végül nem sikerült győznie. Ungvári Attila még a tizenhat között búcsúzott.

2017. augusztus 30.
Nem várt vereségekkel folytatódott a cselgáncs-vb

A cselgáncs-vb harmadik napján hiába fűztek nagy reményeket a magyarok szerepléséhez, Karakas Hedvig és Ungvári Miklós sem tudott érmet szerezni.

Éremesélyes magyarok

A hazai cselgáncs-vb második napján már több fordulón keresztül érdekeltek voltak a magyarok, ma pedig akár pontszerzés és érem is lehetséges.

2017. augusztus 29.
Cselgáncs-vb - Könnyes kezdés, kiesésekkel

Mindkét magyar azonnal kiesett a budapesti cselgáncs-világbajnokság tegnapi nyitónapján: Szabó Csaba és Csernoviczki Éva is elveszítette első meccsét, és befejezte…

2017. augusztus 24.
Erdei Zsolt: Elég, ha mindent megtesznek

A holnap kezdődő ökölvívó vb-n Harcsa Zoltán, Kovács Richárd és Hámori Ádám képviseli a magyar színeket, a szövetség elnöke, Erdei Zsolt pedig a Népszavának…

2017. augusztus 22.
2017. augusztus 18.
Videoton - A visszavágó dönt a csoportkörről

A labdarúgó Európa-Liga selejtezőjének rájátszásában nem született gól a Partizan Belgrád és a Videoton csütörtöki esti első találkozója, így a magyar csapat…

Bajnokok az Universiadén

 Az elmúlt 40 évben idén lesz jelen a legtöbb magyar versenyző az egyetemisták rangos nemzetközi sporteseményen.

2017. augusztus 15.
Magyar csoda Békéscsabáról

A londoni atlétikai vb-n a magyar küldöttségből többen kiemelkedő eredményt értek el, két békéscsabai versenyző pedig érmet is szerzett. Régen volt már példa…

2017. augusztus 14.
Két búcsúzó csillaggal szegényebb az atlétika világa

A londoni atlétikai világbajnokság szombati döntőiben pályafutása során utoljára versenyzett két klasszis sportoló, Usain Bolt rövid- és Mo Farah hosszútávfutó.

2017. augusztus 10.
Márton Anita: kihoztam magamból a maximumot

Márton Anita a londoni atlétika világbajnokságon a rossz idő ellenére is jó teljesítményre volt képes, mely a súlylökés döntőjében az ezüstérem elnyerését…

2017. augusztus 08.
Baji Balázs: belülről nagyon gyorsan történtek a dolgok

Baji Balázs 110 méteres gátfutásban harmadikként zárt a londoni atlétika-világbajnokságon, a bronzérem megszerzésével egy nagy álma vált valóra.