Előfizetés
2021. május 12.
Elnémul a külügy, ha oroszok kerülnek képbe

Oroszország sokadszorra kísérletezik azzal, hogy egymásnak ugrassza a magyar közösséget és az ukrán nacionalistákat. Mindeközben kormányrészről nagy a hallgatás, ha…

2021. május 10.
Még vizsgálódik, de máris támadásról beszél a rendőrség - a fontos részletekről viszont hallgat

Hat ügyből ötben zárult a nyomozás, és terheléses támadás lett az eredmény, a legnagyobb port kavaró weboldal-bénulás esetében még zajlik az eljárás.

Batka Zoltán
2021. május 07.
Batka Zoltán
2021. május 05.
Összeomló rendszerek, túlterhelt magyarázatok

Előbb tényként beszéltek kibertámadásról, aztán vizsgálat indult, ma pedig már azt is el tudják képzelni, hogy csak az érdeklődés volt nagy.

2021. május 04.
Ismét bojkottálták a fideszesek a nemzetbiztonsági bizottságot

A nagyobbik kormánypárthoz tartozó képviselők távolmaradását Stummer János bizottsági elnök „egyértelmű szabotázsakciónak” minősítette.

2021. május 02.
Varázsütésre nem megy - Riport a hétvégi nyitásról

A lehetőség adott, de sokan nem élnek vele: számos vendéglátóhely kivár a beltéri helyiségek nyitásával, mert tartanak a súlyos szankcióktól. A mozipiacnak is csak…

2021. április 30.
Tömegnyomor és káosz egy ampulla Pfizerért

Így alakult a pénteki Pfizer-nap Budapesten és több vidéki városban, miután a kormány derült égből villámcsapásként lehetővé tette a kampányszerű oltást egy…

„Már háromszor is apám gyűrűje segített”

A járvány idején roham nem volt, de vannak olyan térségek, ahol sokan az utolsó vagyontárgyaikat kényszerültek pénzzé tenni.

2021. április 29.
Visszavonta az SZGYF a megbízhatósági nyilatkozattételt

A dolgozóknak elvileg péntekig kellett volna aláírniuk a nyilatkozatot, ennek megtagadása esetén azonnali hatállyal felmondhattak volna nekik.

2021. április 27.
Betonra cserélt cölöpházak – A NER már a Fertő-tóra is lecsapott

Tonnaszám töltik fel kövekkel Fertőrákoson, az állami óriásberuházás helyszínén a tó mocsaras partját – derült ki ottjártunkkor.

2021. április 23.
"Húsz év megtakarítását vitte el a bezárás"

Készülnek a vendéglátóhelyek a hétvégi nyitásra. A dolgozók 30-40 százaléka hagyta ott munkáját az elmúlt hónapokban. Áremelkedés várható.

2021. április 20.
Nyomoz a rendőrség Czeglédy fantomrendszámos megfigyelése ügyében

Egyedi azonosítójellel való visszaélés miatt rendelt el nyomozást a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást ismeretlen tettes ellen a Czeglédy Csaba önkormányzati…

Batka Zoltán
2021. április 14.
A rendőrség szerint minden rendben a Tiborcz-hotellel

Semmilyen szabálytalanságot nem talált a rendőrség a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó turai luxusszállodában – adta tudtunkra az Országos Rendőr…

2021. április 13.
Forró krumpli lett a kínai vakcinabiznisz

Egyetlen, lapunk által megkeresett állami szerv sem válaszolt arra a kérdésre, hogy miért egy kétes hátterű cégen keresztül vásároljuk meg a Sinopharm vakcinát.

2021. április 12.
Üzleti célú vendégeskedés a luxusban

Dacára a járványügyi előírásoknak az Orbán Viktor veje, Tiborcz István érdekeltségében lévő turai kastélyba folyamatosan érkeznek vendégek.

2021. április 10.
Batka Zoltán
2021. április 08.
A Fideszt már a kérdések is provokálják

Politikai csata alakult ki abból, hogy egy osztrák újságíró végezni merte a munkáját.

"Nincs baj azzal, ha beülnek traccsolni"

Több helyütt valósággal lerohanták a fodrászatokat azok után, hogy a kormány a járvány csúcsán meghirdetett „fokozatos nyitás” jegyében lehetővé tette, hogy a…

2021. április 07.
Batka Zoltán
2021. április 06.
Batka Zoltán
2021. április 03.
Elmaradt búcsú

A halottszállítókon egyre nagyobb a teher: naponta többször is megjárják egy-egy kórház vírusosztályát. A legnehezebb, hogy a szigorú szabályok miatt alig tudnak a…

2021. április 01.
Tágra méretezett tilalom - Lazítás az is, ami szigornak tűnik

Szigorítva nyitna a kormányzat húsvét után a kereskedelemben és a szolgáltatói ágazatban, ám ez inkább lazítás lesz épp a járvány tetőpontján.

2021. március 30.
Tilos a játék a Pázmáneumon

Ahogy átvette a piliscsabai campust az állam, máris korlátozásokat vezetett be: hirtelen egy sor tiltással találkoztak a helyiek a „közparkban”.

2021. március 27.
2021. március 26.
Batka Zoltán
2021. március 23.
Fűcsomók helyett dolomit: sajátos bicikliút épül

Ráckeve eddig is az „ezer kátyú városa” volt, a Keszeg sori gáton épülő útszakasz pedig „garantáltan kirázza majd a lelket” a kerékpárosokból.

Batka Zoltán
2021. március 17.
NER-jet ingajáratban: hosszú hétvége Dubajban

„Mészáros Lőrinc úr sem üzleti, sem magánéleti vonatkozásban nem kíván nyilatkozni.” – mindössze ezt közölte a Népszava érdeklődésére a Mészáros-csoport.