Előfizetés
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Megverte a vendéget, mert az szóvá tette, hogy elé tolakodott a sorban a gyorsétteremnél

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.05.04. 11:13

Fotó: Shutterstock
A 24 éves dühöngő meglökte és megütötte, mire a megtámadott hanyatt esett, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.
Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a siófoki ügyészség egy 24 éves férfi ellen, aki tavaly augusztusban azért vert meg egy vendéget a siófoki gyorsétteremnél, mert az szóvá tette, hogy elé tolakodott a sorban. A fiatal férfi a hajnali órákban gyalog érkezett a gyorsétterem autós kiszolgáló ablakához, a s várakozókat kikerülve a sor elejére állt, megelőzve azt az autót, melyben a sértett is ült. Amikor a kocsiban ülők ezt szóvá tették, a vádlott indulatosan az autó vezetőoldali ablakára ütött, majd fenyegetően árnyékbokszolni kezdett. A férfi ezután az étterem teraszára ment, ahol –az általuk hallgatott zenét kifogásolva – egy másik társaságba is belekötött, majd visszaindult az ételkiadó ablakhoz. Itt ismételt szóváltásba keveredett a sértettel, aki számon kérte rajta korábbi agresszív magatartását, illetve, hogy miért előzte meg őket a sorban. A vádlott ekkor meglökte és megütötte, mire a megtámadott hanyatt esett, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Társai a segítségére siettek, a még mindig agresszív vádlottat távol tartották tőle, s nem sokkal később pedig a rendőrök is a helyszínre érkeztek. A vádiratában az ügyészség felfüggesztett börtönt indítványozott a vádlottal szemben.    

Betörtek Kásler Miklós sárvári házába

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.05.04. 11:12

Fotó: 112Press
Azt nem tudni, hogy mi tűnt el, vagy mekkora a kár.
Betörtek Kásler Miklós sárvári házába vasárnap éjjel, vélhetően az ablakon keresztül jutott be a betörő – írja a 112press.hu.  A portál szerint az emberi erőforrások miniszterének házánál hét óránál hosszabb ideig zajlott a helyszíni szemle, a szomszédokat arról kérdezték a rendőrök, hogy hallottak-e valami szokatlant az előző éjszaka.
– Idegesen ugattak a kutyák, de nem sejtettem, mi az oka. Csak azután jöttünk rá, miután délután rendőrök érkeztek. A miniszter úr nem lakik itt, ritkán látjuk, de például a múlt héten itt állt a nagy autó, a tetején a kék lámpával

– mondta el a lapnak egy asszony.

A 112press.hu a helyszínen látottak alapján azt írta, hogy a ház vasútállomás felőli oldalán lévő ablakon juthatott a betörő az épületbe. Azt nem tudni, hogy mi tűnt el, vagy mekkora a kár.