Előfizetés
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Megfojtotta a főbérlőjét egy férfi Papon

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.03.31. 10:28

Fotó: police.hu
Az 50 éves kisvárdai lakos ellen nyomozás indult.
Emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság egy 50 éves kisvárdai lakos ellen - írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint S. M. vasárnap este összeveszett papi szállásadójával, bántalmazta, majd megfojtotta az 51 éves férfit.  A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit kihallgatták és őrizetbe vették. A szabolcsi nyomozók kezdeményezték az 51 éves férfi letartóztatását. 

Angyalföldi munkásnak álcázta magát a 8 év börtönre ítélt rabló, de elfogták (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.03.31. 10:18

Fotó: police.hu
A TEK is kiszállt az építkezésre, és az erőszakos férfit rövid időn belül végre jogerős büntetéseinek helyszínére szállították.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének munkatársai hétfőn egy XIII. kerületi építkezésen ütöttek rajta azon 27 éves férfin, akit korábban testi sértés és rablás miatt jogerősen két, illetve hat év börtönbüntetésre ítéltek el – derült ki a police.hu szerdai híréből.
B. Richárd nem kezdte meg a büntetését, nem vonult be önként a börtönbe, hanem az ellene kiadott körözés ellenére „munkát vállalt”. Miután ezt kiderítették a BRFK célkörözési osztályán, a TEK közreműködését kérték az elfogáshoz, mert a korábban elkövetett erőszakos bűncselekményei miatt számítani lehetett arra, hogy ellenáll vagy megpróbál elmenekülni. Erre azonban esélyt sem adtak a rendőrök, akik B. Richárdot elfogása után a XIII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, majd a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.