Előfizetés
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Hároméves kislány is megsérült egy karambolban Újpesten - az egyik autó sofőrje és utasa elment a helyszínről

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.03.28. 13:23

Fotó: police.hu
A 29 éves gépkocsivezetőnél az alkoholszonda ittasságot jelzett és kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett.
Közlekedési baleset történt 2021. március 27-én 15 óra 13 perc körül Budapesten, a IV. kerület Óceánárok utca és a Külső Szilágyi út kereszteződésében - írj honlapján a rendőrség. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy BMW és egy VW Golf ütközött össze. A BMW sofőrje és utasa az ütközés után elment a helyszínről, de őket a járőrök a Galopp utcában elfogták. A 29 éves gépkocsivezetőnél az alkoholszonda ittasságot jelzett és kiderült, hogy jogosítvány nélkül vezetett, ezért a rendőrök előállították. A balesetben négyen sérültek meg, köztük a BMW utasa, egy nő és a másik kocsiban utazó hároméves kislány. A BMW sofőrjét segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként, a továbbiakban a baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja.

Családi tragédia: két holttestet találtak egy házban a rendőrök Ajkán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.03.28. 11:27

Fotó: police.hu
A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.
A rendőrségre egy ajkai családi háznál történt tűzesetről érkezett bejelentés 2021. március 28-án, reggel - írja a police.hu. A tűz oltása során az ingatlanban két holttestet találtak, a házban lakó idős férfit és annak fiát. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.