Előfizetés

Mikrobusz és autó ütközött a II. kerületben

MTI-Népszava
Publikálás dátuma
2021.03.14. 10:44
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A balesetben egy ember megsérült.
Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. március 14-én 9 óra körül két autó ütközött össze Budapest, II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasor 71. szám előtt. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy ember megsérült – írja a police.hu. A katasztrófavédelem közleménye szerint egy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze.  ​A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a Szilágyi Erzsébet fasort a Hargita utca és a Rhédey utca között. A BKK Info Facebook-oldalán közölte, hogy emiatt több busz is terelve közlekedik, majd 10 óra után bejelentették, hogy megszűnt a forgalmi akadály, az érintett útszakaszt megnyitották. A 22-es, a 22A, a 91-es, a 129-es és a 222-es autóbusz ismét az eredeti útvonalon közlekedik.

Fagyievőkre vadásznak a rendőrök a Balatonnál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.03.14. 10:32

Fotó: ARNE DEDERT/dpa Picture-Alliance / AFP
A szabályszegőkre 5 ezertől 150 ezer forintig terjedő bírságot is kiszabhatnak.
Szigorú ellenőrzést tart a rendőrség Balatonfürd frekventált helyszínein, legfőképpen a parton, hogy biztosan mindenki betartja-e a maszkviselési szabályokat – szúrta ki a Blikk a Balatonfured.hu hírét. Erre a cikk szerint azért van szükség, mert sokan töltik a hosszú hétvégét a nyaralójukban illetve választják programnak a Balaton-parti korzózást. Ráadásul az egyes szolgáltatók nyitva lehetnek, hiszen kizárólag elvitelre, lehet kínálni ételt, fagylaltot, italt. A rendőrség ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy a közterületeken mindenhol kötelező a maszk viselése, ami egyben azt is jelenti, hogy a megvásárolt fagyit vagy ételt nem lehet közterületen elfogyasztani. A szabályszegőkre 5 ezertől 150 ezer forintig terjedő bírságot is kiszabhatnak.

Autó és villamos ütközött a Kiskörúton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.03.14. 08:40

Fotó: Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentők kórházba szállították.
Villamossal ütközött össze egy autó Budapesten az V. kerületben – számolt be a hírről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán. Eszerint a karambol a Vámház körúton történt, a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit és kiemeltek a járműből egy embert. Őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, a villamos mintegy húsz utasa közül senki nem sérült meg.