Előfizetés

Nevelt fia udvarán találták meg az eltűntnek hitt idős férfi holttestét (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.01.27. 07:42

Fotó: police.hu
A rendőrök őrizetbe vették a feltételezett tettest.
Emberölés megalapozott gyanújával indított büntetőeljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság azzal az 58 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt – írta szerda reggel a police.hu.   A rendőrségre kedd délután érkezett lakossági bejelentés arról, hogy egy bárnai férfit régen látták a lakóhelyén. A rendőrök az eltűnt felkutatására indított nyomozás során derítettek fényt a történtekre.
Mint azt a nyomozók megállapították: még tavaly novemberben alakult ki „hangos szóváltás” az eltűnt férfi és a vele egy háztartásban élő nevelt fia között, aki többször is megütötte, és addig bántalmazta az idős férfit, amíg az sérüléseibe bele nem halt. A gyanú szerint ezután a házuk mellett elásta a nevelőapját. A holttestet a rendőrök a bejelentés napján meg is találták. A nyomozók a feltételezett tettes őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Holtan találtak egy embert egy kigyulladt házban Fóton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.01.27. 06:17

Fotó: Lakatos Péter / MTI
A negyvennyolc négyzetméteres lakóépület teljes terjedelmében égett.
Teljes terjedelmében égett egy negyvennyolc négyzetméteres lakóépület Fóton, a Vadas dűlőben – közölte a katasztrófavédelem. A tűzoltók eloltották a lángokat. A tűz következtében két propánbutángáz-palack felhasadt, egyet az egységek hoztak ki az ingatlanból. A helyszínre mentők is érkeztek. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel közölte: az épületben holtan találtak egy embert a tűzoltók.

Mély kútba zuhant egy idős férfi Edelényben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2021.01.26. 22:25
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzoltók kihűlt állapotban emelték őt ki a hideg vízből.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra 2021. január 26-án 10 óra előtt érkezett a bejelentés, miszerint Edelényben egy férfi egy hat méter mély kútba esett – írja a police.hu. A 82 éves házigazda vízért ment a családi házuk udvarára, amikor elveszítette az egyensúlyát és belezuhant a kútba. A járőrök szerencsére épp a közelben voltak. A szomszéd lakótól kölcsönkért létrával próbálták kimenteni a szerencsétlenül járt tulajdonost, de a létra nem volt elég hosszú, ezért értesítették a katasztrófavédelmet. A rendőrök a további segítség megérkezéséig próbáltak más eszközt keresni a mentéshez, illetve szóval tartották a hámhorzsolásokat szenvedett sérültet, akit végül a tűzoltók a hideg vízből, kihűlt állapotban emeltek ki. A mentősök a férfit a miskolci kórházba vitték.