Előfizetés

Összeütközött két villamos a IX. kerületben

MTI
Publikálás dátuma
2020.12.28. 07:55
Kisiklott villamos a főváros IX. kerületében a közvágóhídi végállomásnál
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A balesetben szerencsére senki nem sérült meg.
Baleset miatt egy ideig nem járt a 2-es és a 24-es villamos a budapesti Haller utca/Soroksári út és a Közvágóhíd között hétfő reggel. A Budapesti Közlekedési Központ a villamosok helyett a 223M, a 23-as, a 23E, a 254M, az 54-es, az 55-ös vagy a H7-es autóbusz igénybevételét ajánlotta az utasoknak. Az MTI helyszínről származó információja szerint két villamos összeütközött, az egyik kisiklott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy a balesetben senki sem sérült meg. 

Halálra gázoltak egy biciklist Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.28. 07:44

Fotó: Shutterstock
A baleset vasárnap este, Gacsály és Rozsály között történt.
Közlekedési baleset történt vasárnap este Gacsály és Rozsály települések között – írja a police.hu. Az eddigi adatok szerint egy autó elgázolta a vele azonos irányba, az úttest szélén, kivilágítatlan kerékpárral, és láthatósági mellény nélkül haladó férfit. A sérült férfit a mentősök kórházba vitték, de ott később meghalt. A baleset körülményeit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Zoltán kipingált egy zajvédő falat, a rendőrök nem annyira díjazták

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.27. 20:47

Fotó: police.hu
Most büntetőeljárás vár a fényes nappal "alkotó" férfira.
Kellemetlen karácsonyi meglepetést kapott az a 31 éves budapesti férfit, aki Balatonkeresztúron egy festékszóró spray-vel, nagyjából 25 méter hosszan összefirkálta a vasúti zajvédő falat december 26-án. 
Az ominózus fal.
Fotó: police.hu
L. Zoltán a legelemibb szabályokra sem ügyelt, fényes nappal látott neki a 'mű" megalkotásának. Az egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki - áll a hivatalos tájékoztatásban.