Előfizetés

Eltűnt egy 76 éves nagyacsádi nő

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.11. 18:17

Fotó: police.hu
A rendőrök a lakosság segítségét kérik Gombás Istvánné megtalálása érdekében.
A rendőrség közleményében az áll: a 76 éves nő kedden nagyacsádi otthonából ismeretlen helyre távozott. Gombás Istvánné körülbelül 150-160 centiméter magas, vékony testalkatú. Arca kerekded formájú, haja ősz. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.

Három autó karambolozott Mezőkövesdnél, meghalt egy férfi

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.11. 16:06
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset péntek délután, a 3-as főúton történt.
Összeütközött három autó péntek délután a 3-as számú főúton, Mezőkövesd mellett. A balesetben egy 39 éves szihalomi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét veszítette – írja a police.hu. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a rendőrök a forgalmat Mezőkövesd irányába terelték. 

Részegen, jogosítvány nélkül akart egy lopott busszal hazavezetni a 17 éves karancskeszi lány

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.11. 14:44

Fotó: police.hu
Betörte a jármű ajtajának az üvegét, majd beindította azt a benne lévő indítókulccsal.
Jármű önkényes elvétele, rongálás és járművezetés ittas állapotban gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást egy 17 éves karancskeszi lány ellen. A rendőrség közleményében az áll: a lány még április 12-én éjszaka, 23 óra 45 perc körül Mátraterenyén betörte egy parkoló autóbusz ajtajának üvegét, majd azt beindította a benne lévő indítókulccsal, hogy azzal hazamenjen az otthonáig. A fiatalt a rendőrök Mátraterenyén elfogták, és megállapították, hogy a lány nem rendelkezik vezetői engedéllyel, alkoholszondás ellenőrzése pedig pozitív eredménnyel zárult.
A nyomozás vizsgálati szakaszában a hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek.