Előfizetés

Saját gyereke megerőszakolásáról is fotót készített egy budapesti férfi

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.02. 21:59
Képünk illusztráció.
Fotó: Shutterstock
Felesége elől is titkolta beteges hajlamait.
A Fővárosi Törvényszék letartóztatásba helyezett egy férfit, akinél százas nagyságrendben találtak gyermekpornográf fényképeket. A lapunknak is megküldött tájékoztatás szerint ezek között 
volt egy olyan felvétel is, amin saját gyerekével végzett szexuális cselekményt.

Noha rendezett körülmények között él, bejelentett munkahelye és legális jövedelme van,el kellett zárni, mivel sok év börtönt kaphat. Ráadásul kihallgatásán elejtett egy utalást, amiből arra lehetne következtetni, hogy ha szabadlábon maradna, akkor nagy eséllyel bizonyítékokat rejtene el.  A hatóságok gyanúja szerint a dolgok hosszabb ideje történtek, a férfi saját felesége elől is titkolta a bűncselekményeket. Így hát nem csoda, hogy a bíróság úgy döntött, büntetőügyének további fejleményeit a rácsok mögött kell megvárnia a férfinak.

Forró palacsintasütővel verte meg a férjét, mert rálépett koszos papucsával a frissen felmosott padlóra

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.12.02. 19:54
Képünk illusztráció.
Fotó: Shutterstock
A bíróságon folytatódik a viharos házasság újabb felvonása.
A Nagykátai Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki egy palacsintasütővel bántalmazta a férjét. A tájékoztatás szerint a házaspár között ugyan megromlott a viszony, ennek ellenére közös lakásban laktak egy meg nem nevezett Pest megyei településen. A feleség egy őszi napon – miután felmosott – éppen palacsintát kezdett sütni a konyhában. Ekkor toppant be a férj, aki a kinti papucsát nem váltotta át amikor a frissen mosott kőre lépett.
Itt valami eltörött a nőben, mert előbb fellökte a férfit, majd a forró palacsintasütővel elkezdte agyba-főbe verni.

A férj több zúzódást és égési sérülést – köztük nyolc napon túl gyógyulót is elszenvedett a hirtelen haragú feleség dührohamának következtében. Súlyos testi sértés miatt emeltek ellene vádat.  

Húsz év fegyházra ítéltek egy férfit hatéves unokahúga megölése miatt

MTI
Publikálás dátuma
2020.12.02. 17:09
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A húszas évei elején járó férfi a bűncselekményt tavaly követte el Szekszárdon. Az ítélet nem jogerős.
Hatéves unokahúga megölése miatt húsz év fegyházra ítélt nem jogerősen egy férfit a Szekszárdi Törvényszék szerdán – tudatta a bíróság sajtótitkársága az MTI-vel. A közlemény szerint a húszas évei elején járó férfi a bűncselekményt tavaly követte el Szekszárdon. Az elsőfokú bíróság aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés, továbbá lopás vétségének kísérlete miatt szabta ki a halmazati büntetést. A védelem enyhítésért fellebbezett, az ügyészség három nap gondolkodási időt kért a jogorvoslat kérdésében, így az elsőfokú ítélet nem jogerős.