Előfizetés

Látta? Ezt a 11 éves fiút keresi a rendőrség

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.11.03. 13:15

Fotó: police.hu
Otthonából ment el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.
A Ceglédi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat a 11 éves Patai Zoltán eltűnésének ügyében. A kisfiú 2020. november 1-jén egy újszerű piros színű női vázas kerékpárral -melynek az elején egy bevásárlókosár van-, otthonából elment, azóta ismeretlen helyen tartózkodik - írja a police.hu.    A fiú eltűnésekor piros, combközépig érő kabátot és terepszínű melegítő alsót viselt.  
A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Patai Zoltánt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112 központi segélyhívón.

Videón, ahogy a 17 éves fiú az oszlopnak csapódik autójával a Károly körúton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.11.03. 10:49
Mentősök látják el az egyik sérültet a Károly körúton történt baleset helyszínén
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A fiatalnak nem volt jogosítványa.
A Budapest V. kerületében, a Károly körúton 2020. november 1-jén történt halálos baleset vizsgálata szakértők bevonásával folytatódik - írja a police.hu. Az ütközéskor az autó összeroncsolódott, így azt, hogy az autót vezető fiú és utasa használta-e a biztonsági övet, orvosszakértő tudja megállapítani. A balesetben elhunyt fiatal jogosítvány nélkül vezetett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást.

Kigyulladt százötven köbméternyi hulladék a XXIII. kerületben (Videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.11.03. 10:24

Fotó: Youtube/ Budapesti tűzoltók - fővárosi katasztrófavédelem
A budapesti tűzoltók öt vízsugárral tudták eloltani a tüzet.
Kigyulladt mintegy százötven köbméternyi fém- és egyéb hulladék kedden hajnalban a XXIII. kerületi Ócsai úton – tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelem szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. A hulladék hatalmas lángokkal égett. A budapesti tűzoltók több oldalról, habosított vízsugarakkal kezdték támadni a tüzet, végül öt sugárral eloltották a lángokat. Munkájukat munkagépek támogatták. Közölték azt is, hogy személyi sérülés nem történt. Az oltásról videót is közzétett a katasztrófavédelem.