Előfizetés

Holttestet találtak a Dunában Csepelnél

MTI
Publikálás dátuma
2020.09.17. 17:41

Fotó: Lakos Gábor / Népszava
Egy férfi holttestét találták meg a vízben a XXI. kerületi Szikratávíró utca magasságában.
Holttestet találtak csütörtökön a Dunában Csepelnél – erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI értesülését. A BRFK sajtóügyeletese elmondta, hogy a XXI. kerületi Szikratávíró utca magasságában egy férfi holttestét találták meg a vízben. 

Gyalogosan vitte haza éjszaka anya és lánya a lopott holmit Szendrőn

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.17. 16:16

Fotó: police.hu
Egy közeli házat pakoltak ki több fordulóval.
A járőrök Szendrőben fogtak el két nőt, akik éjszaka lopott matracokkal gyalogoltak hazafelé – számolt be róla a police.hu. A gyanúsítottak, anya és lánya 2020. szeptember 15-én az éjszakai órákban – kezükben matracokkal – gyalogoltak Szendrő egyik utcájában. A járőrök megállították őket, majd néhány feltett kérdés után kiderült, hogy a nők egy közelben lévő, lakatlan családi házba törtek be. A lakásból az este folyamán már asztalokat és székeket is elhoztak, amelyeket szintén gyalogosan vittek haza. A rendőrök a két elkövetőt előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a két helyi nővel szemben.

Kedd óta nem találják a XVII. kerületben eltűnt 72 éves nőt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.17. 15:30

Fotó: police.hu
A rendőrök a lakosság segítségét kérik Csobai Sándorné megtalálásához.
A rendőrség közleményében az áll: a rendelkezésre álló adatok szerint az idős nő kedden, 11 óra körül ismeretlen helyre távozott XVII. kerületi lakhelyéről, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. Csobai Sándorné térben és időben nehezen tájékozódik, ezért elképzelhető, hogy nem fordul segítségért és egyedül nem talál vissza otthonába. Az idős nő körülbelül 160-165 centiméter magas, sovány testalkatú, rövid ősz hajú, aki eltűnésekor fehér felsőt és kék farmernadrágot viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Csobai Sándornét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.