Előfizetés

Barátja házából indult el, egy hónapja nem látták Szunyogh Ilonát

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.13. 21:56
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A csepeli rendőrök jelenleg is keresik a 35 éves nőt.
Fényképes körözést adott ki a fővárosi, XXI. kerületi Rendőrkapitányság az ismeretlen helyen tartózkodó Szunyogh Ilona eltűnése miatt. A rendőrség információi szerint a 35 éves nő 2020. augusztus közepén élettársa szigetszentmiklósi házából ismeretlen helyre távozott, és azóta sem adott életjelet magáról.
Szunyogh Ilona körülbelül 150 centiméter magas, haja hullámos, szőkésbarna, orrában és a szája felett piercing van.

Őt keresik a csepeli rendőrök
Fotó: police.hu
A csepeli kapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. (police.hu)

Durva balhé robbant ki Pécsen, botokkal verekedtek a nyílt utcán

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.13. 19:41
Tárgyi bizonyítékként lefoglalt partvis, a pécsi verekedés után
Fotó: police.hu
Két társaság vitája fajult el a Kodolányi János utcában, partvisok és lécek törtek a harcban.
Többen is tömegverekedés miatt riasztották Pécsen szombat este fél tíz körül a rendőrséget, a betelefonálók szerint a Kodolányi János utcában ugrott össze két társaság. A helyszínre érkező rendőrök már azt látták, hogy három ember ver egyet, a haragosok partvisnyéllel, falécekkel ütlegelték másik társaságból kiszemelt ellenfelüket, aki könnyebben megsérült.
A rendőrök egy 28 éves sámodi és egy 41éves pécsi férfit, valamint egy 42 éves pécsi nőt állítottak elő, a verekedéshez használt eszközöket pedig lefoglalták. A háromfős társaságot kihallgatták, ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság (police.hu).

Négy liter bor után már az is homályos, miért szúrta le barátját egy férfi Vecsésen (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.09.13. 14:08
Rendőrök elfognak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy embert 2020. szeptember 12-én, Vecsésen
Fotó: Mihádák Zoltán / MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap
Gyorsan fogyott az ital kertészkedés közben, aztán egyszer csak előkerült egy kés is.
Őrizetbe vették a Pest megyei nyomozók azt az 55 éves férfit, aki ismerősével kipattant összetűzését késszúrással zárta le Vecsésen. A gyanúsított, C. József a döfés után maga hívta ki a mentőket, de hiába, 57 éves áldozatán már ők sem tudtak segíteni.
Az elfogott és előállított férfi kihallgatásakor azt vallotta, alig négy óra leforgása alatt négy liter bort ittak meg cimborájával, miközben a vecsési ház telkén kertészkedtek. Miután bementek a konyhába összevesztek, arra azonban nem emlékezett, hogy min. Vita közben felkapott egy kést, beledöfte áldozatába, ezután pedig már rögtön hívta is a mentőszolgálatot.
A megyei kapitányság emberölés gyanújával indított eljárást, egyben kérték az ügyészségtől C. letartóztatásának elrendelését is (police.hu)