Előfizetés

Eltűnt egy idős asszony a szolnoki kórházból

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.18. 08:14

Fotó: police.hu
A rendőrség a lakosság segítségét kéri Vincze Gáborné megtalálása érdekében.
A rendőrség közleménye szerint a 83 éves tiszapüspöki nő hétfő délelőtt, 10 óra 30 perc körül a szolnoki Hetényi Géza Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályáról váratlanul ismeretlen helyre távozott, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. Az eltűnt személyről, valamint eltűnésekor viselt ruházatáról nem áll a rendőrség rendelkezésére leírás. Az asszony idős korára tekintettel térben és időben nehezen tájékozódik. A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Vincze Gábornét felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen.  

Rendőrök keresik a kőbányai parfümtolvajokat (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.17. 18:36

Fotó: police.hu
Csak drága termékekre szakosodott a két illatrajongó. A negyedmilliós lopásról felvétel készült a drogériában.
Két férfit keres a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága, akik hetekkel ezelőtt, 2020. július 23-án 16 óra körül egy X. kerületi bevásárlóközpont drogériájából loptak el hat parfümöt, összesen 250 ezer forint értékben. Ahogy a police.hu írja, a lopás miatt keresett, egyelőre ismeretlen tettesekről felvétel készült.
A rendőrök kérik, hogy aki a képen és videón is látható két férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Előbb a nyakát szorongatta, majd kést rántott

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.17. 11:32
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A szekszárdi rendőrök garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást a 25 éves helyi férfival szemben.
A rendőrök Szekszárd egyik terén 2020. augusztus 16-án az éjszakai órákban egy ott levő társaságot ellenőriztek, akiknek tagjai elmondták, hogy nem sokkal korábban egy ismerősük minden előzmény nélkül megszorongatta egyikük nyakát - írja a police.hu. Miután a többiek számon kérték, hogy miért csinálta ezt, a 25 éves helyi férfi elővett egy kést, és fenyegetőzni kezdett, valamint ismerőseit szidalmazta és provokálta. A járőrök a verekedőt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, tettére azonban magyarázatot adni nem tudott. Az eset körülményeinek vizsgálatát a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják.