Előfizetés

Eltűnt egy 66 éves szegedi férfi

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.16. 16:37

Fotó: police.hu
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Harcos Szilárd László megtalálása érdekében.
A rendőrség közleményében az áll: a bejelentés szerint a 66 éves férfi 2020. augusztus 15-én délután, szegedi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Harcos Szilárd László körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, bicegve jár. Barna szeme és rövid barna haja van. Eltűnésekor egy kockás inget, illetve egy keki színű háromnegyedes nadrágot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen. 

Megütötte és tapétavágóval megvágta a kalauzt a vonaton egy férfi, keresik a rendőrök

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.16. 14:55

Fotó: police.hu
A rendőrség kéri, hogy aki felismeri az elkövetőt, jelentkezzen.
A rendőrség közleménye szerint a grafikán látható férfi péntek este a Lajosmizse-Budapest között közlekedő személyvonaton a nála lévő tapétavágóval több alkalommal megvágta, és ököllel megütötte a szerelvényen tartózkodó jegyvizsgálót. Ezt követően leugrott a mozgó vonatról, és elmenekült a helyszínről. A nő a bűncselekmény során könnyű sérülést szenvedett. Az elkövető körülbelül 25 éves, 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, haja rövid, fekete, szeme sötétbarna, hangja mély, jobb fülében karika fülbevaló van. A bűncselekmény elkövetéskor khaki színű rövid ujjú pólót és fekete farmernadrágot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.

Robbanás volt egy XVIII. kerületi családi ház udvarában

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.16. 13:20
Illusztráció
Fotó: Népszava
Feltehetően gázpalackból szivárgó gáz robbant be.
Feltehetően gázpalackból szivárgó gáz robbant be egy Címer utcai családi ház udvarán álló melléképületben, Budapest XVIII. kerületében – közölte honlapján a katasztrófavédelem. Az esethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor tűz nem volt. Az egységek kihoztak az épületből három gázpalackot és megkezdték azok hűtését. A mentők is a helyszínre érkeztek.