Előfizetés

Eltűnt, ezt a 13 éves fiút keresi a rendőrség (fotó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.15. 10:26
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A gyerek a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott.
A Bonyhádi Rendőrkapitányság eljárást folytat Kiss József eltűnése kapcsán - írj a police.hu.  A 13 éves fiú 2020. augusztus 1-jén a kétyi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Kiss József eltűnéskori ruházata nem ismert.
A Bonyhádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kiss József jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-550-950-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Tehergépkocsi és személyautó karambolozott, öten megsérültek Hódmezővásárhelynél

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.15. 08:22
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
A baleset miatt teljes útlezárás volt a 47-es számú főúton.
Egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze 2020. augusztus 15-én 7 óra 20 perc körül a Hódmezővásárhelyt elkerülő körgyűrűn. A balesetben az autóban ülő öt fő megsérült - írja a police.hu.  A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az út érintett szakaszát teljes lezárták.

Halálos tömegverekedés Érden: három újabb embert fogott el a rendőrség (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.08.14. 19:11

Fotó: police.hu / Youtube
A rendőrök folytatták a nyomozást, kamera felvételeket elemeztek és tanúkat hallgattak meg.
A rendőrség újabb három férfit azonosított és fogott el a július végén Érden történt, eldurvult vita résztvevőjeként – írja a police.hu. A rendőrség közleményében felidézi: július 30-án 20 óra körül Érd, Iparos úton két többfős társaság szólalkozott össze. A verekedés során egy ember meghalt, egy férfit a kórházban továbbra is válságos állapotban kezelnek. A Pest megyei rendőrök az elkövetők egy részét azonosították, egyiküket emberölés bűntettével, a többi résztvevőt csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg, azóta letartóztatásban vannak. A rendőrök folytatták a nyomozást, kamera felvételeket elemeztek, tanúkat hallgattak meg és további adatokat gyűjtöttek. Így azonosítottak és fogtak el péntek hajnalban Enyingen és Siófokon a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködésével még két férfit, akiket csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítanak.
Az enyingi B. Krisztófert és a siófoki R. Istvánt a rendőrök kihallgatták, majd őrizetbe vették. Velük szemben a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben kezdeményezik letartóztatásukat. Pár órával később a rendőrök Székesfehérváron elfogták a 28 éves, enyingi F. Andrást, akit szintén csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak. A férfi kihallgatása megkezdődött.