Előfizetés

Felborult egy kisbusz az M7-esen Siófoknál, egy ember meghalt és nyolcan megsérültek

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.04. 08:03

Fotó: police.hu
Az egyik súlyos sérültet mentőhelikopterrel vitték a székesfehérvári kórházba.
Belső szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy Siófok irányából Budapest felé közlekedő román kisbusz szombat reggel az M7-es autópályán. A baleset következtében nyolcan megsérültek, egy személy pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az MTI-vel az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte, hogy egy nő halt meg a balesetben. Öten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg. Az egyik súlyos sérültet mentőhelikopterrel a székesfehérvári kórházba, a többieket a siófoki kórházba vitték – tette hozzá.   A rendőrök az autópályát a főváros irányába a helyszínelés és a műszaki mentés idején lezárták, a forgalmat a 65-ös számú főútvonalra terelték. A korlátozást 9 óra 22 perckor feloldották, a forgalom jelenleg újra zavartalan. A baleset körülményeit a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Halálos baleset – Lesodródott az útról és árokba hajtott egy autó Kadarkútnál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.04. 06:19

Fotó: police.hu
A balesetben egy 40 éves balatonfenyvesi nő életét vesztette.
Lesodródott az úttestről és az árokba csapódott egy autó szombaton, hajnali 1 óra 25 perckor Kadarkút és Vótapuszta között. A balesetben az autó vezetője megsérült, míg utasa, egy 40 éves balatonfenyvesi nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A baleset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A felismerhetetlenségig roncsolta a vonat az elé hajtó autót - a sofőr a helyszínen meghalt (fotók)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.07.03. 20:31

Fotó: police.hu
Eddig tisztázatlan okok és körülmények között a Sopronból Győrbe tartó vonat elé hajtott egy gépkocsi vezetője Ikrénynél.
Halálos kimenetelű baleset történt 2020. július 3-án 19 óra 15 perckor az Ikrényt a 85-ös számú főúttal összekötő úton, a vasúti átjáróban - írja a police.hu. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között a Sopronból Győrbe tartó vonat elé hajtott egy gépkocsi vezetője. Az elsődleges információk szerint a sofőr a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A vonaton utazók közül nem sérült meg senki.