Előfizetés

Megérkeztek a hatos lottó nyerőszámai

MTI
Publikálás dátuma
2020.06.21. 16:48

Fotó: Shutterstock
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
Nyerőszámok: 1 (egy) 14 (tizennégy) 25 (huszonöt) 26 (huszonhat) 38 (harmincnyolc) 43 (negyvenhárom)    Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 30 darab, nyereményük egyenként 435.740 forint; 4 találatos szelvény 1.348 darab, nyereményük egyenként 9.695 forint; 3 találatos szelvény 25.425 darab, nyereményük egyenként 2.375 forint. 

A Fidelitasnak is csak egy apa létezik

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.06.21. 15:25

Fotó: Fidelitas Facebook-oldala / Facebook
Apák napja van, nem maradhatott el a köszöntés.
Apák napján Orbán Viktor miniszterelnök fotójával üzeni a Fidelitas, hogy apa csak egy van. A Fidesz ifjúsági szervezete még egy szívecskét is odabiggyesztett a bejegyzéshez. 
Május végén Szikora Róbert énekes-dalszerző, Szalay Kornél Géza, a Fidesz XV. kerületi önkormányzati képviselője, Nógrádi László, az első Orbán-kormány közlekedési minisztere, illetve Brenner Dominik, mint a 28. Fidesz-kongresszus legfiatalabb küldötte kedveskedett a kormányfőnek egy videóval. Egyrészt Orbán Viktor tíz éves regnálásának örültek, másrészt az 57. születésnapja előtt álló miniszterelnököt köszöntötték.

A MÁV új kisfilmje szerint véget ér a Kvassay híd felújítása, „mire elmúlik karácsony”

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.06.21. 13:57

Fotó: MÁV-HÉV Zrt. Facebook-oldala / Facebook
„A filmben szereplő karakterekkel mindennemű egyezés kizárólag a véletlen műve”.
Különös kisfilmben számol be a Kvassay híd felújításáról és a csepeli HÉV-et érintő változásokról a Facebookon az állami MÁV-HÉV Zrt. - vette észre a 24.hu. A bejegyzésben megjegyezték, hogy „A filmben szereplő karakterekkel mindennemű egyezés kizárólag a véletlen műve”. A rövidfilm végén mégis elhangzott az a poénnak szánt megjegyzés - a 24.hu szerint ezt maga a vezérigazgató süti el -, hogy „Már kész lesz, mire elmúlik karácsony”. „Melyik karácsony?” - érkezik rá a kérdés. A rövidfilmben egyébként olyan, meglehetősen sztereotip szereplők láthatók, mint a vonatról leszállást szelfin megörökítő szőke nő, vagy a „fejetlenségen” és a pótlóbuszokon morgolódó utasok.