Kamion és autó karambolozott Izsáknál, egy ember meghalt

Publikálás dátuma
2020.06.09. 08:26

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A baleset az 52-es főúton történt, ketten megsérültek.
Összeütközött egy kamion és egy autó kedd reggel az 52-es főút Izsákhoz közeli szakaszán. A balesetben egy ember meghalt és ketten megsérültek – írja a police.hu. A műszaki mentés idejére a rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, kerülni az 5203-as úton – Izsák felé, Ágasegyházán keresztül – lehet.
Szerző
Frissítve: 2020.06.09. 13:20

Szomszédi iszony: pár szem cseresznye miatt a vascső is előkerült Nyárligeten

Publikálás dátuma
2020.06.09. 07:55

Fotó: Foodcollection GesmbH / AFP
Az idős lakó nem bírta elviselni, hogy lelegelik a gyümölcsöt kerítésen túli fájáról.
Bejelentés érkezett hétfő délután a rendőrségre, hogy Nyírligeten az utcán egy férfi vascsővel támadt a szomszédjára. A kiérkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy a szomszédja háza előtt, az utcán álló cseresznyefa feléjük átlógó ágáról vett le néhány szem gyümölcsöt, amikor megjelent az ott lakó idős férfi, és rákiáltott, hogy ne lopja a cseresznyéjét. Szó szót követett, majd a haragos idős szomszéd felkapott egy vascsövet, és azzal a cseresznyéző férfira támadt, megütötte a kezét.
A járőrök elfogták a támadót. Az idős férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanújával hallgatták ki a Soproni Rendőrkapitányságon, írja a police.hu.
Szerző

Kisfiáért érkező apa élesztette újra az óvoda egyik dolgozóját a XVIII. kerületben

Publikálás dátuma
2020.06.09. 07:24

Fotó: RTL Híradó
Mire a mentők megérkeztek, a nő keringése újraindult, stabil állapotban került kórházba.
Kisfiáért érkező apa élesztett újra egy dolgozót néhány hete az egyik XVIII. kerületi óvodában – hangzott el az RTL Klub híradójában. A férfi délután négy óra körül érkezett meg nagycsoportos kisfiáért a Kerekerdő Óvodába. Az óvónők tudták, hogy kórházban dolgozik, így amint meglátták szóltak neki, hogy baj van. A titkárság egyik munkatársa lett rosszul, a nőnek leállt a keringése és a légzése. A vezető és az egyik óvónő már telefonált a mentőknek, és a diszpécser segítségével elkezdték az újraélesztést, de az apuka érkezése mindannyiuk számára megkönnyebbülés volt. A műtőssegédként dolgozó férfi a csatornának elmondta: ideges volt, mert korábban csak babán gyakorolt, ez volt az első újraélesztése. Mire a mentők megérkeztek, az 50 éves nő keringése újraindult, stabil állapotban került kórházba. A nőnek hirtelen szívmegállása volt. Néhány napig az intenzív osztályon ápolták, de folyamatosan javult az állapota, ma már otthon lábadozik. Mivel gyorsan elkezdték az újraélesztését, valószínűleg nem lesz maradandó károsodása.
Szerző