Előfizetés

Kórházból tűnt egy 41 éves férfi (fotó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.04.26. 09:26
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A budapesti rendőrök jelenleg is keresik Molnár Józsefet.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 41 éves Molnár József eltűnése ügyében - írj a police.hu.  A rendőrség ügyeletére egy józsefvárosi egészségügyi intézményből tettek bejelentést, hogy 2020. április 25-én este a 41 éves férfi a kórházból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. Molnár József körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, világosbarna hajú.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ideges volt egy kaposszekcsői férfi, ezért a kapu után egy ott álló férfit is megrúgott

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.04.25. 15:40

Fotó: police.hu
Berágott azon, hogy egy ismerőse nem akart vele találkozni.
Egy kaposszekcsői férfi 2020. január 24-én az esti órákban Dombóváron egy ház kapuját több alkalommal megrugdosta. Néhány órával később ismét visszatért az ingatlanhoz, ahol két férfi állt. Minden előzmény nélkül megrúgta az egyiküket, majd elment a helyszínről - írja a police.hu. A rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, egy 29 éves kaposszekcsői lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. 
A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy felidegesítette magát azon, hogy ismerőse nem jött ki a házból, és többször visszament oda azért, hogy találkozzon vele. Amikor harmadszor tért vissza az ingatlanhoz, akkor már nagyon mérges volt, ezért rúgta meg a kapuban álló ismeretlent.

A Dombóvári Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetése miatt indítottak büntetőeljárást ellene. A nyomozók befejezték az eset vizsgálatát, és az ügy iratait elküldték az ügyészségnek.

Kiskorúakat kényszerített prostitúcióra két nő és egy férfi a Duna korzón

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.04.25. 13:37
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Többek között emberkereskedelemmel és gyermekprostitúcióval gyanúsítják a három felnőttet.
A megalapozott gyanú szerint egy 50 és egy 54 éves nő, valamint utóbbi 53 éves élettársa 2019 októberétől a Duna korzó környékén szervezetten prostitúciós tevékenységet végeztetett kiskorúakkal elsődlegesen külföldiek részére – írja az ügyészség. A gyanúsítottak „védelmet biztosítottak”, átvették a pénzt, illetve a férfi a kiskorúakat szállította.   A rendőrség felderítette a szervezett tevékenységet és elfogta a három személyt, akit gyanúsítottként hallgatott ki gyermekprostitúció kihasználása, minősített emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt, majd előterjesztést tett a letartóztatásukra. A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség indítványozta a két nő és a férfi letartóztatását. A Budai Központi Kerületi Bíróság szombaton dönt az ügyben.