Életveszélyesen megsérült egy férfi, miután leütötték Zuglóban

Publikálás dátuma
2020.04.13. 10:46
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A történteket egy buszsofőr is látta, és értesítette rendőröket, valamint a mentőszolgálat munkatársait.
Április 7-én este három férfi hazafelé tartott a munkából Zuglóban, majd a Mexikói úti buszpályaudvaron megálltak beszélgetni. Kis idő múlva egy férfi lépett oda hozzájuk, és cigarettát kért tőlük, amely miatt szóváltás alakult ki köztük. A férfit a háromfős társaság egyik tagja ellökte, amelyre válaszul a férfi fejen ütötte. A sértett ennek következtében a földre esett és elvesztette az eszméletét – írja a police.hu. Egy buszsofőr látta a történteket és értesítette rendőröket, valamint a mentőszolgálat munkatársait. Az elkövető megpróbált elfutni, de a sértett kollégája utána szaladt és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A sértett az ütés következtében életveszélyes sérülést szenvedett. A zuglói járőrök a 27 éves budapesti K. Dávidot elfogták, majd átadták a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozóinak, akik életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, amely során a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök K. Dávidot őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​
Szerző

Galgagutai gyilkosság: elfogták a feltételezett tettest

Publikálás dátuma
2020.04.13. 07:30
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A 45 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.
A nyomozók 48 órán belül azonosították a galgagutai gyilkosság feltételezett elkövetőjét – írja a police.hu. Szombaton lapunk is megírta, hogy április 10-én holtan találtak rá galgagutai otthonában egy 89 éves asszonyra, akinek halálát a rendelkezésre álló adatok szerint idegenkezűség okozta. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai beazonosították és vasárnap elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves galgagutai férfit, akit előállítottak, és nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek.
Szerző
Frissítve: 2020.04.13. 12:49

A helyszínen meghalt egy motoros a súlyos balesetben Ajkán

Publikálás dátuma
2020.04.12. 18:29
Illusztráció
Fotó: Népszava
A baleset áldozata egy 72 éves férfi.
Ajkán, a Fő úton egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze 2020. április 12-én 16 óra 15 perc körül - írj a police.hu. A baleset során a motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A tájékoztatás szerint a baleset áldozata egy 72 éves férfi. A helyszínelés idejére az érintett szakaszt félpályán lezárták.
Szerző