Karambolozott két autó a Rákóczi hídon

Publikálás dátuma
2020.03.15. 09:19

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Lezárták a híd Pest felé vezető oldalát.
Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze 2020. március 15-én 8 óra 15 perc körül Budapest IX. kerületében, a Rákóczi híd Pest felé vezető oldalán - jelentette be a police.hu.
A balesetben az elsődleges információk alapján három ember megsérült.

 A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a híd Pest felé vezető oldalát.
Szerző
Frissítve: 2020.03.15. 12:13

A Tiszába hajtott egy autós Szegeden

Publikálás dátuma
2020.03.15. 08:50
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A sofőr ki tudott úszni a partra.
A Tiszába hajtott egy autós Szegeden szombat este, személyi sérülés nem történt – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t. Várkonyi Gergely elmondta: eddig tisztázatlan körülmények között a Tiszába hajtott szombaton este egy autós Szegeden a Huszár Mátyás rakpartról, az Árvízi emlékmű közelében. A sofőr ki tudott úszni – közölte a főhadnagy. Hozzátette: a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. Molnár Krisztina, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, a gépkocsi teteje 10-15 centiméterre van a víz felszínétől, a tűzoltók csörlővel emelik ki a járművet.
Szerző
Témák
Szeged baleset

Halálos baleset – Betonhídnak, majd villanyoszlopnak csapódott egy autó Pogányszentpéteren

Publikálás dátuma
2020.03.15. 08:27

Fotó: police.hu
A jármű sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további két utasa is megsérült.
Halálos baleset történt vasárnap éjszaka a Somogy megyei Pogányszentpéteren – írja a police.hu. A rendelkezésre álló adatok alapján a Bajcsy-Zsilinszky utcában közlekedett egy autó, ami – eddig tisztázatlan körülmények között – az úttestről lesodródva egy betonhídnak, majd egy villanyoszlopnak csapódott. A jármű sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további két utasa is megsérült. A baleset körülményeit a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Szerző