Előfizetés

Óriási kamionbaleset az M1-esen, egy ember meghalt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.09. 08:49
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Négy kamion ütközött az autópályán Mosonmagyaróvár közelében, teljes szélességében lezárták a sztrádát.
Halálos kimenetelű kamionbaleset történt hétfőn reggel háromnegyed hét körül, az M1-es autópályán – írja honlapján a rendőrség: a Hegyeshalom felé vezető oldalon, nem messze Mosonmagyaróvártól négy kamion ütközött egymásnak. 
A még tisztázatlan körülmények között történt balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - mint a katasztrófavédelem közölte, az áldozat testét tűzoltók szabadították ki az összetört sofőrfülkéből (ők ugyanakkor csak két kamion ütközéséről számolnak be). Az érintett, 175-ös kilométerszakaszt a rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.

Az alkalmazottat is meglőtték egy fővárosi étterem gumilövedékkel támadó kirablói

Népszava-MTI
Publikálás dátuma
2020.03.08. 17:27
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az áldozat könnyebben megsérült, a rendőrség fegyveresen elkövetett rablás miatt indított nyomozást.
Gumilövedékes fegyverrel raboltak ki egy non-stop éttermet vasárnap hajnalban Budapest XIX. kerületében, a Határ úton - közölte a BRFK. Azt írták:
az étterem alkalmazottja ajtót nyitott két, a hátsó ajtón kopogó férfinek, akik egy gumilövedékes fegyverrel mellkason lőtték, lefogták, majd elvitték a kasszából a pénzt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a megtámadott alkalmazott könnyű sérüléseket szenvedett. Az ügyben a BRFK fegyveresen elkövetett rablás miatt indított nyomozást, az elkövető felkutatása folyamatban van.

Gázrobbanás Vácon - A lakók visszatérhettek otthonaikba, de még keresik a detonáció okát (fotók)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.08. 14:52
A statikus szakértő véleménye alapján a lakók azóta visszatérhettek otthonukba.
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Az egyik harmadik emeleti lakásból két férfit könnyű sérüléssel láttak el a mentők.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk: Vác egy Vám utcai lakóépületében történt detonáció 2020. március 7-én este. Az egyik harmadik emeleti lakásból két férfit könnyű sérüléssel láttak el a mentők. Tűz nem keletkezett, de a lakóépületet 108 embernek kellett ideiglenesen elhagynia. A statikus szakértő véleménye alapján a lakók azóta visszatérhettek otthonukba - közölte honlapján a rendőrség.  A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a robbanás keletkezésének okát és körülményeit. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a szándékosság kizárt.
A rendőrség drónnal vizsgálja 2020. március 8-án azt a tízemeletes társasházat Vácott, amely előző este egy detonáció következtében megsérült.
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI