Előfizetés

Eltűnt egy 16 éves lány Debrecenben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.02. 12:05

Fotó: police.hu
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Biró Bianka megtalálása érdekében.
A rendőrség közleménye szerint a lány múlt csütörtökön lakóhelyéről távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Biró Bianka körülbelül 162 centiméter magas, vékony testalkatú és szőke színű haja van.  A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Villamos és autó karambolozott a XIII. kerületben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.02. 12:02

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A baleset a Béke utcában, a Tahi utca közelében történt.
Összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapest XIII. kerületében, a Béke utcában, a Tahi utca közelében – közölte a katasztrófavédelem. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére, ahova a mentők is kiérkeztek. Az egység áramtalanította a gépkocsit és homokkal felitatta a kifolyt üzemanyagot.

Halálos baleset – Frontálisan ütközött két jármű Zircnél

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.03.02. 12:01
illusztráció
Fotó: Népszava
Egy személygépkocsi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Frontálisan ütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó hétfő reggel a 82-es számú főúton, Zirc-Kardosrét határában. A baleset következtében az autó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A balesetben további két ember megsérült. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Dudar, Bakonyoszlop és Bakonyszentkirály irányába terelik.