Előfizetés

Eltűnt egy 17 éves lány Budapesten

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.02.28. 08:30

Fotó: police.hu
A józsefvárosi rendőrök jelenleg is keresik Bíró Amandát.
A rendőrség közleménye szerint a fiatal lány február 25-én józsefvárosi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Bíró Amanda 160 centiméter magas, hosszú, fekete hajú, zöld szemű lány. Eltűnésekor fehér hosszú ujjú felsőt, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Bíró Amandát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét. 

Kisteherautóval ütközött egy villamos Miskolcon, egy embert kórházba vittek

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.02.28. 08:28

Fotó: Vajda János / MTI
A baleset a Corvin és a Széchenyi utcák kereszteződésében történt.
Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő villamos és egy kisteherautó pénteken, 6 óra előtt Miskolcon, a Corvin és a Széchenyi utcák kereszteződésében – írja a poli.ce.hu. A villamos utasai közül senki nem sérült meg, a kisteherautó utasát pedig a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A villamos a baleset során elhagyta a kötött pályát, így műszaki mentése elhúzódhat. A rendőrség munkatársai a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a kereszteződést lezárták.

Lopott telefonnal fotózta családját, ez lett a kazincbarcikai nő veszte

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2020.02.27. 14:59
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A gyanúsított nem tudott egy titkos beállításról, ami a tulajdonos címére küldte a képeket.
Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség,azzal a kazincbarcikai nővel szemben, akit a lopott telefonnal készített fényképfelvételei buktattak le.   A rendőrség adatai szerint gyanúsított 2020. február 4-én 15 óra körül egy kazincbarcikai társasház lépcsőházában ellopta egy férfi mobiltelefonját. A nő arról azonban nem tudott, hogy az eszközön egy biztonsági beállítás is futott: ha a mobillal fényképet készítettek, a készülék azonnal átdobta a fotókat a tulajdonos e-mail-címére. A sértett így azonnal láthatta a feltételezett tolvajról és családjáról készült fotókat.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozati iratokat átadta az illetékes ügyészségnek, így a bűnügyben hamarosan vádemelés jöhet, írja a police.hu