Vonat gázolt el egy embert Sárosd és Szabadegyháza között

Publikálás dátuma
2020.02.13. 17:03
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Újraindult a vonatközlekedés Sárosd és Szabadegyháza között, ahol korábban gázolás miatt nem jártak a vonatok.
Elgázolt egy embert a Pécsről Budapest-Keleti pályaudvarra tartó Mecsek InterCity Sárosd és Szabadegyháza között – közölte a Mávinform.

A Budapest-Dombóvár-Pécs vonalon éjszakára állhat helyre a menetrendszerű vonatforgalom. A helyszínelés ideje alatt nem közlekedtek a vonatok az érintett szakaszon. Az utasokat pótlóbuszok szállították Pusztaszabolcs-Sárosd között.
Szerző
Frissítve: 2020.02.13. 19:18

Villamos ütött el egy 67 éves nőt a VII. kerületben

Publikálás dátuma
2020.02.13. 15:30

Fotó: Budapesti Autósok Közössége - Viber csoport
Az asszony könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba vitték.
Csütörtök délután egy 67 éves nő szállt le a 6-os villamosról a Király utcai megállóban, amikor a piros jelzés ellenére átment a síneken és a szemből érkező villamos elütötte – írja a police.hu. Az idős asszony az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba vitték. A helyszínelés idején az érintett útszakaszon torlódás alakulhat ki.
Szerző
Témák
Budapest baleset

Kamionnak ütközött egy kisbusz az M1-esen, három ember meghalt

Publikálás dátuma
2020.02.13. 15:25

Fotó: Barbara Gabriella / Népszava
A baleset az autópálya Győr felé vezető oldalán történt.
Halálos baleset történt csütörtök délelőtt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 72-es kilométerszelvénynél – írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy kamionnak hátulról nekiütközött egy kisbusz, amiben többen utaztak. A balesetben három ember vesztette életét, többen megsérültek. A helyszínen torlódásra kell számítani. Jelenleg teljes útlezárás van érvényben, aki teheti, az autópályát a 67-es és a 61-es kilométerszelvénynél hagyja el, és az 1-e s számú főúton közlekedjen.
Szerző