Kigyulladt egy lakás egy miskolci társasházban

Publikálás dátuma
2020.02.09. 10:38
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az egyik helyiség berendezési tárgyai égtek.
Meggyulladtak egy társasházi lakás egyik helyiségének berendezési tárgyai vasárnap délelőtt a miskolci József Attila utcában- írja Katasztrófavédelem. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a tűzzel érintett lakás átszellőztetését és átvizsgálását.
Szerző

Nem élte túl a balesetet egy 76 éves férfi Miskolcon

Publikálás dátuma
2020.02.09. 08:59
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Autójával villanyoszlopnak csapódott szombat este.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. február 8-án 19 óra 15 perckor Miskolc, Andrássy és a Fürdő utcák kereszteződésében egy 76 éves helyi férfi személygépkocsijával villanyoszlopnak hajtott - írja a honlapján a rendőrség. A sofőr a helyszínen életét vesztette.
Szerző
Frissítve: 2020.02.09. 09:29

Elfogták a Budapesten megölt külföldi férfi feltételezett gyilkosát

Publikálás dátuma
2020.02.08. 17:51

Fotó: police.hu
Az áldozat francia, a gyanúsított brit-amerikai.
A nyomozók elfogtak egy 26 éves amerikai-brit állampolgárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy francia férfit Budapesten - közölte a rendőrség szombaton a honlapján. Korábban azt közölte a rendőrség, hogy idegenkezűség okozta annak a külföldi férfinak a halálát, akinek a holttestét szombaton kora reggel találták meg a főváros V. kerületében. Azt írták, bejelentést kaptak arról, hogy egy férfi fekszik a Ferenczy István utcában. A mentők megállapították, hogy a 25 éves külföldi állampolgár a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe. A rendőrség hét órán belül azonosította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható amerikai-brit állampolgárt, akit 14 órakor egy Múzeum körúti lakásban elfogtak. A férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki. 
Szerző
Témák
gyilkosság