Halálos baleset – Autóval ütközött egy kamion Vas megyében

Publikálás dátuma
2020.01.27. 11:55

Fotó: 112press.hu
A baleset hétfő délelőtt, a 86-os számú főúton történt.
Összeütközött egy kamion és egy autó hétfő délelőtt a 86-os számú főút 70-es kilométerszelvényében. A balesetben a személygépkocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárásra kell számítani. A rendőrök a Balogunyom felől érkezőket Ják felé, a Szombathely felől érkezőket Újperint irányába terelik. 
Szerző
Témák
baleset karambol

Vádat emeltek a férfi ellen, aki üvegekkel dobált meg külföldieket a villamoson – Azóta újabb eljárás indult ellene

Publikálás dátuma
2020.01.27. 10:37

Fotó: Shutterstock
Januárban tabletet lopott egy bevásárlóközpontból.
A Budapest XI. és XXII. Kerületi Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette, több rendbeli, felfegyverkezve elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat azzal a harmincnégy éves, budapesti férfival szemben, tavaly novemberben, erősen ittasan összeverekedett a 41-es villamoson a vezetővel, majd a 17-es villamoson dobált meg üvegekkel külföldi fiatalokat – derül ki az ügyészség közleményéből. A vádlott bűnügyi felügyelet alatt állt, hetente négy alkalommal kellett a rendőrségnél jelentkeznie. A férfival szemben újabb büntetőeljárás indult, mivel a megalapozott gyanú szerint 2020. január 15-én, egy VIII. kerületi bevásárlóközpontban az egyik üzletből leszedte egy táblagépről az áruvédő eszközt, majd azt odaadta társának, aki ruházatába rejtve kivitte az eszközt az üzletből. Az újabb gyanúsítás külön indok a letartóztatásra, amelyet a bíróság – az ügyészség indítványára – el is rendelt. A végzés védelmi fellebbezés miatt nem végleges.
Szerző

Hét autó lángolt Csepelen (videó)

Publikálás dátuma
2020.01.27. 10:21

Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a főváros hivatásos tűzoltói, akik három habosított vízsugárral megfékezték a lángokat.
Teljes terjedelmében égett egy körülbelül kétszáz négyzetméteres épület és benne hét személyautó vasárnap este a Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc úton – közölte a katasztrófavédelem. A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a főváros hivatásos tűzoltói, akik három habosított vízsugárral megfékezték a lángokat. Személyi sérülés nem történt.
Szerző
Témák
Csepel tűz