Közel háromezer adag varázsdohányt adtak el a Hős utca füvesemberei

Publikálás dátuma
2019.12.29. 08:38
Képünk illusztráció
Fotó: AFP
Több mint két évig virágzott az illegális üzlet, aztán a rendőrség közbeszólt.
Legalább 2900 adag varázsdohányt, vagyis ketaminnal, pszichoaktív anyaggal átitatott dohányterméket adott el vásárlóinak egy Hős utcai banda, mire a rendőrség lekapcsolta a négyfős társaságot - derül ki a police.hu beszámolójából. A három férfi és egy nő, – 43 éves G. Róbert, a 19 éves G. Beatrix, a 25 éves G. Máté, valamint a 31 éves D. Boldizsár – a gyanú szerint 2016 és 2018 nyara között kereskedhetett az olcsó, (adagonként mintegy 500 forintba kerülő) pusztító droggal, azonosan kezdődő vezetéknevük alapján pedig hárman családtagok is lehettek.  A BRFK Felderítő Főosztálya bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt nyomozott a társaság ellen. Az eljárás a napokban lezárult, a rendőrök pedig átadták a szükséges iratokat az illetékes ügyészség részére.  
Szerző

Autójával borult fel a sofőr, tragédia Földeákon

Publikálás dátuma
2019.12.29. 08:02

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A baleset Hódmezővásárhely közelében történt, a rendőrség lezárta az érintett útszakaszt.
Halálos autóbaleset miatt zárták le vasárnap hajnalban a 4415-ös út 14-es kilométerszakaszát, a Földeák és a Hódmezővásárhelyhez tartozó Szikáncs közötti szakaszon – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.
A helyszínen egy személyautó eddig ismeretlen okból lesodródott az útról és felborult, sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták az út érintett szakaszát, kerülni Maroslele felé lehet.
Szerző
Frissítve: 2019.12.29. 11:42

Megerőszakolhatott két magyar férfi egy nászútján lévő nőt Dominikán

Publikálás dátuma
2019.12.28. 19:31
Illusztráció
Fotó: Peter Schickert / Picture-Alliance / AFP
A külügy csak részben erősítette meg az RTL Híradó értesüléseit. Ami biztos, hogy letartóztattak két magyart, ellenük nyomozás folyik.
Két, a Dominikai Köztársaságban nyaraló magyar férfi megerőszakolt egy nászútján lévő nőt még novemberben - értesült az RTL Híradó. Úgy tudják, áldozatuk egy 65 éves ameriukai állampolgár, a férfiakat letartóztatták.
A történteket csak részben erősítette meg a magyar Külügyminisztérium: részleteket nem mondtak, de a letartóztatás tényét elismerték. Hozzátették, az ellenük folyó eljárás egyelőre nyomozati szakaszban van. Számukra a területileg illetékes havannai magyar nagykövetségtől kértek segítséget hozzátartozóik. A tiszteletbeli konzul annyit árult el az RTL-nek, hogy valóban keresték őket, és ügyvédet is szereztek a letartóztatott magyaroknak.
Szerző
Frissítve: 2019.12.28. 19:50