Előfizetés

Halott csecsemőt találtak a rendőrök Versenden

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.19. 14:53

Fotó: Google Street View
Egy 36 éves nő egy festékes vödörben rejtette el újszülött gyermekét.
Szerda délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy állapotos versendi nő valószínűleg titkon szülte meg gyermekét, majd a csecsemőt eltüntette valahová – írja a police.hu. A közlemény szerint a rendőrök kimentek az asszonyhoz, aki azt mondta, hogy nem volt terhes, és önként vállalta az orvosi vizsgálatot. Az azonban azt állapította meg, hogy a nő a közelmúltban szülhetett, és azonnali műtétre szorul. A nő ekkor már elmondta a rendőröknek, hogy valóban szült, a gyermeket pedig egy festékes vödörben rejtette el. A rendőrök a ház udvarán, egy szekrényben meg is találták a festékes vödröt, abban pedig az újszülöttet. Tekintettel arra, hogy a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt nyomozást rendelt el. A 36 éves nőt továbbra is kórházban kezelik, nincs kihallgatható állapotban.

Kórházból tűnt el egy fiatal nő Budapesten

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.19. 14:43

Fotó: police.hu
A rendőrök jelenleg is keresik Klein Annamáriát.
A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a rendőrség ügyeletére egy józsefvárosi egészségügyi intézményből tettek bejelentést, hogy szerda éjjel a 23 éves Klein Annamária a kórházból ismeretlen helyre távozott. Azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. Klein Annamária körülbelül 170 centiméter magas, sötét hosszú hajú, aki eltűnésekor világos hosszú ujjú felsőt, rózsaszín nadrágot és fehér cipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.

Halálos baleset – Fának csapódott egy autó Encsnél

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.12.19. 14:10
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A járművet vezető férfi a helyszínen életét vesztette.
Csütörtök délután egy férfi autójával Encs és Gibárt között, a 39-es számú főúton közlekedett, amikor – eddig tisztázatlan okból – a jármű lesodródott az úttestről és egy, az út mellett lévő fának csapódott – írja a police.hu. A baleset következtében a járművet vezető sofőr olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.