Újabb kábítószeres vezetéssel gyanúsítják a zuglói kokainos gázolót

Publikálás dátuma
2019.12.12. 09:47
Rendőr helyszínel a halálos kimenetelű gázolásnál a füredi úton
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A nő vérében kokainnak, valamint marihuánának a nyomaira bukkantak a most elvégzett vizsgálatok során.
Újabb bódult állapotban elkövetett járművezetéssel gyanúsította meg a rendőrség azt a fiatal üzletasszonyt, aki három évvel ezelőtt bekokainozva halálra gázolt egy 85 éves férfit Zuglóban – tudta meg a 24.hu nem sokkal az öt és fél év börtönre ítélt T. Klára Petra csütörtöki másodfokú tárgyalása előtt. A portál felidézi: a fiatal nő három éve a Füredi úton haladt, amikor az Audijával fékezés nélkül elgázolta az idős férfit. Segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, majd elment műszempillát csináltatni magának egy kozmetikai szalonba, ott tartóztatták le. A fiatal nő végig tagadta, hogy kokaint fogyasztott volna a baleset előtt, és azt állította, hogy csak utána szívott fel két csík kokaint a szépségszalonban. Szeptember elején azonban ismét drogos vezetésen csípték a rendőrök egy közúti ellenőrzés során. Amikor a rendőrök tüzetesebben átvizsgálták a kocsit, némi kábítószer is előkerült. Mostanra elkészültek a végleges szakértői vélemények is az újabb ügyben. A portál úgy tudja, hogy a nő vérében kokainnak, valamint marihuánának a nyomaira bukkantak a most elvégzett vizsgálatok során. A kocsiban a 24.hu tudomása szerint amfetamin volt, ezért a fiatal nőnek kábítószer birtoklása miatt is felelnie kell.
Szerző

Tűz ütött ki egy jászberényi üzemben

Publikálás dátuma
2019.12.12. 07:42
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Harminchat dolgozót kísértek biztonságos helyre a szomszédos üzemcsarnokból.
Egy műanyag-feldolgozó üzemben keletkezett tűz csütörtök hajnalban Jászberényben, a Necső telepen. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzoltás idejére a szomszédos üzemcsarnokból harminchat dolgozót kísértek biztonságos helyre. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak a jászberényi, a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók, valamint a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók. 
Témák
Jászberény tűz

Meg akart tanulni méhészkedni, lopott hozzá több ezer méhet

Publikálás dátuma
2019.12.11. 22:12
Az ellopott, majd megtalált kaptárak
Fotó: police.hu
A pályakezdő vállalkozó a rendőrség szerint 12 méhkaptárat emelt el egy kocsi mezőről.
Lopással gyanúsítják a rendőrök 23 éves férfit, aki a nyomozás adatai szerint július elején Kocs külterületéről 12 méhkaptárat vitt el, a benne lévő méhekkel és mézzel együtt. A tettes egyedül szállította el a kaptárokat. amiket egy ismerőse telkén tett le.
A megkárosított méhész valamiért csak július 12-én tett bejelentést a történtekről a tatai kapitányságon, a nyomozók pedig beazonosították a feltételezett elkövetőt, és megtalálták, lefoglalták a kaptárokat is. A fiatal férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett, a kaptárak lenyúlását azzal magyarázta, hogy szerette volna megtanulni a méhész szakmát (police.hu)
Szerző
Témák
lopás méhek