Boszorkánynak hitt, ezért felgyújtott egy idős nőt egy férfi Romániában

Publikálás dátuma
2019.12.09. 12:05

Fotó: Képünk illusztráció / Shutterstock
A gyilkos házában 65 éves anyjának holttestét is megtalálták a hatóságok.
Egy férfi felgyújtott egy 83 éves nőt a dél-romániai Dolj megyében található Pleniţa faluban, áldozata pedig belehalt sérüléseibe - írja a Főtér.ro. A rendőrség közleménye szerint a hatóságokat az egyik helybeli értesítette, hogy rátaláltak a szomszédasszony elszenesedett holttestére.
A rendőrségi közlemény szerint a 43 éves elkövető boszorkánynak hitte az általa brutálisan meggyilkolt nőt.

A kiérkező rendőrök bent a házban a férfi 65 éves édesanyjának holttestét is megtalálták – ő azonban az előzetes vizsgálatok szerint nem erőszakos halált szenvedett.
Szerző

Terhes eladót zaklatott egy férfi egy kaposvári boltban

Publikálás dátuma
2019.12.09. 08:25

Fotó: police.hu
A nő segítséget kért a járókelőktől, de rá se hederítettek.
Aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat kaposvári ügyészség a azzal a 30 éves, többszörösen bűntett előéletű, Kaposvár környéki férfi ellen, aki a somogyi megyeszékhelyen, egy belvárosi üzletben zaklatott egy terhes nőt. A férfi az idén májusban bement egy kaposvári üzletbe, ahol az ott eladóként dolgozó, 7 hónapos terhes nőt zaklatni kezdte. A sértett egy idő után megelégelte a viselkedését, és kivezette az utcára. A vádlott azonban másfél órával később – a késő délutáni órákban – visszatért az üzletbe. Ölelgetni kezdte a nőt, lefogta a karjait, az arcát a sértett nyakába nyomta, csókot kért, és nem engedte kimenni a boltból. A nő a bolt nyitott ajtaján keresztül hiába kért segítséget, a járókelők közül senki sem sietett a segítségére, sőt egy gyalogos még vissza is szólt, hogy neki munkába kell mennie. A vádlott percekig dulakodott a kitartóan védekező terhes nővel, mire az egyik szomszédos üzletben meghallották az áldozat kiabálását, átrohantak, megfékezték a férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig vissza is tartottak – a sértettnek és magzatának nem lett egészségügyi problémája. Az ügyészség a tárgyalására előzetesben váró férfival szemben - akit korábban már rablás miatt is elítéltek – börtönbüntetést indítványozott a vádiratban.
Szerző

Halálra gázoltak egy biciklist a 4-es főúton

Publikálás dátuma
2019.12.08. 21:57
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Püspökladánynál történt balesetben egy 55 éves férfi vesztette életét.
Autó ütött el egy kerékpárost vasárnap este a 4-es számú főút 177-es kilométerszelvényében, Püspökladány külterületén. A balesetben az 55 éves biciklis férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az érintett szakaszon a szemle idejére teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Püspökladány belterületére terelik a rendőrök.
Szerző