Terhes eladót zaklatott egy férfi egy kaposvári boltban

Publikálás dátuma
2019.12.09. 08:25

Fotó: police.hu
A nő segítséget kért a járókelőktől, de rá se hederítettek.
Aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat kaposvári ügyészség a azzal a 30 éves, többszörösen bűntett előéletű, Kaposvár környéki férfi ellen, aki a somogyi megyeszékhelyen, egy belvárosi üzletben zaklatott egy terhes nőt. A férfi az idén májusban bement egy kaposvári üzletbe, ahol az ott eladóként dolgozó, 7 hónapos terhes nőt zaklatni kezdte. A sértett egy idő után megelégelte a viselkedését, és kivezette az utcára. A vádlott azonban másfél órával később – a késő délutáni órákban – visszatért az üzletbe. Ölelgetni kezdte a nőt, lefogta a karjait, az arcát a sértett nyakába nyomta, csókot kért, és nem engedte kimenni a boltból. A nő a bolt nyitott ajtaján keresztül hiába kért segítséget, a járókelők közül senki sem sietett a segítségére, sőt egy gyalogos még vissza is szólt, hogy neki munkába kell mennie. A vádlott percekig dulakodott a kitartóan védekező terhes nővel, mire az egyik szomszédos üzletben meghallották az áldozat kiabálását, átrohantak, megfékezték a férfit, akit a rendőrök kiérkezéséig vissza is tartottak – a sértettnek és magzatának nem lett egészségügyi problémája. Az ügyészség a tárgyalására előzetesben váró férfival szemben - akit korábban már rablás miatt is elítéltek – börtönbüntetést indítványozott a vádiratban.
Szerző

Halálra gázoltak egy biciklist a 4-es főúton

Publikálás dátuma
2019.12.08. 21:57
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Püspökladánynál történt balesetben egy 55 éves férfi vesztette életét.
Autó ütött el egy kerékpárost vasárnap este a 4-es számú főút 177-es kilométerszelvényében, Püspökladány külterületén. A balesetben az 55 éves biciklis férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az érintett szakaszon a szemle idejére teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Püspökladány belterületére terelik a rendőrök.
Szerző

Árokba csapódott egy autó Szőlősgyöröknél, egy ember meghalt

Publikálás dátuma
2019.12.08. 14:33

Fotó: police.hu
Két másik ember megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.
Halálos baleset történt vasárnap délelőtt Szőlősgyörök külterületén, a 6711-es számú úton – írja a police.hu. A rendőrség közlése szerint Lengyeltóti irányából Szőlősgyörök felé közlekedett autójával egy sofőr, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a szembejövő forgalmi sávba, majd a bal oldali vízelvezető árokba csapódott, ahol felborult. A baleset következtében a jármű egyik utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, ketten pedig megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
Szerző