Égő házában halt meg egy idős asszony Csanádpalotán

Publikálás dátuma
2019.12.04. 21:50
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A parasztházban gázpalack is robbant, éppen a tűzoltók érkezésekor.
Egy idős asszony meghalt, amikor szerda hajnalban leégett egy régi parasztház Csanádpalotán – tájékoztatta Molnár Krisztina. a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, az MTI-t. Molnár elmondta, a tűz egy Vörösmarty utcai épületben keletkezett.
A tűzoltók kiérkezésekor a házban egy gázpalack felrobbant, két másik fölhasadt. A tűzben az ott lakó idős asszony meghalt - az ott lakó kislányt és rokonát füstmérgezés gyanújával vitték kórházba.
Szerző

Füstgránát robbant fel két lány kezében Nagymágocson

Publikálás dátuma
2019.12.04. 17:31
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Csak pózolni szerettek volna a látványelemmel, de több ujjukat is elvesztették.
Maradandó kézsérüléseket szenvedett az a két nagymágocsi lány, akiknek kezében egy füstgránát robbant fel december elsején. A fiatalok egy ismerősüktől kapták a pirotechnikai eszközt, és szerették volna, ha lefotózzák őket a füstokádó gránáttal – mikor azonban meggyújtották a terméket, az egyszerűen felrobbant. 
Az ügyben gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés gyanújával indított eljárást a Szentesi Rendőrkapitányság, egyelőre ismeretlen tettes ellen (police.hu).
Az RTL Klub úgy tudja, hogy a 14 éves lányok több ujjukat is elvesztették a balesetben, a hibás füstgránátot pedig a netről rendelhették. A csatorna híradójának nyilatkozó pirotechnikus szerint azonban nem csak a termék online megrendelése, de utcai használata is tilos, ráadásul ilyen eszközt működés közben életveszélyes kézben tartani.
Szerző
Frissítve: 2019.12.04. 18:28

Faltól fáig dodzsemezett a mattrészeg pápai sofőr

Publikálás dátuma
2019.12.04. 16:36
Ütközés nyomai a dodzsemként használt furgonon
Fotó: police.hu
Ide-oda csapódott furgonjával, aztán angolosan távozott a baleset helyszínről.
Perceken belül háromszor is ütközött az a 27 éves pápai lakos, akit most ittas járművezetés vétségével gyanúsít a helyi rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint a fiatal férfi kedd este furgonjával, részegen hajtott a város belterületén, amikor lesodródott az úttestről – egy ideig a padkán haladt, majd egy családi ház falának, egy fának és egy parkoló autónak is nekicsapódott. 
A sorozatos karambolok után a sofőr egyszerűen elhajtott a helyszínről, a történtekről a ház tulajdonosa értesítette a rendőrséget. A járőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és otthonában el is fogták a férfit. Az intézkedés közben szondát is fújattak vele, ami pozitív értéket mutatott, ezért magukkal is vitték további mintavételhez. Az ügy körülményeit még vizsgálja a pápai kapitányság (police.hu).
Szerző