Tolatás közben gázoltak halálra egy fiatal nőt Hajdúnánáson

Publikálás dátuma
2019.12.03. 08:00
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 20 éves áldozat már nem tudott kitérni a teherautó útjából.
Halálos kimenetelű baleset történt hétfőn délután egy hajdúnánási telephelyen: az áldozat egy 20 éves tiszavasvári nő, akit egy teherautó tolatás közben a falhoz szorított. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítás közben életét vesztette. Az ügyben már vizsgálatot indított a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu).
Szerző

Lezuhant egy teherautó a Nagyszőlős utcai felüljáróról, óriási a dugó

Publikálás dátuma
2019.12.02. 15:25

Fotó: Kiss István / BalesetInfo Facebook csoport
Átszakította a szalagkorlátot és lezuhant egy teherautó a XI. kerületi Nagyszőlős utcai felüljáróról a Budaörsi útra, az oldalára fordult jármű a városból kifelé vezető mindkét sávot elfoglalja a Petőfi-laktanya előtt - közölte a rendőrség a police.hu-n. A balesetben a teherautó vezetője megsérült,  rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a Budaörsi út balesettel érintett útszakaszát, a járműforgalmat rendőri irányítás mellett terelik. Emiatt hatalmas a torlódás a beleset helyszíne felé vezető összes úton .
Szerző
Témák
baleset
Frissítve: 2019.12.02. 16:53

1,3 kiló kokaint találtak egy csepeli műhelyben (videó)

Publikálás dátuma
2019.12.02. 12:08

Fotó: police.hu
A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke több, mint 26 millió forint.
A budapesti nyomozók egy csepeli műhelyben elfogtak két dílert, akik külföldről szállítottak több, mint egy kiló kokaint Magyarországra. A megbízójukat pedig Erzsébetvárosban fogták el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a műhelyben elfogott két férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya. A KR NNI nyomozóinak a rajtaütést megelőzően az a bűnügyi információ jutott tudomására, hogy a 45 éves budapesti F. Zsolt november 27-én Németországból fog gépkocsival kábítószert csempészni Magyarországra. A megbízást a férfinak a 43 éves E. Bernard adta, akinek utasítására, másnap délelőtt F. Zsolt a szállítmányt egy csepeli autószerelő műhelybe vitte. A műhelyben a gépkocsiban kialakított rejtekhelyekről a kábítószert egy szintén budapesti férfi, a 45 éves S. Gábor kezdte el kibontani, amikor a BRFK Felderítő Főosztály és a Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói elfogták őket. A KR NNI munkatársai E. Bernardot pedig Budapesten a VII. kerületi Bajza utcában fogták el. A nyomozók az autó átvizsgálásakor több mint 1,3 kilogramm kokaint, valamint a további kutatások során 43 darab kábítószergyanús tablettát és 5 gramm marihuánát találtak. Az eljárás során 18 millió forint értékű valutát és ékszereket is lefoglaltak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályán a három férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes bíróság elrendelt. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke több, mint 26 millió forint. 
Szerző