Négy teherautó karambolozott az M3-ason

Publikálás dátuma
2019.11.26. 13:46
Illusztráció
Fotó: Shuttestock
Az egyik járműbe beszorult egy ember, akit a tűzoltók feszítővágóval emeltek ki.
Összeütközött négy tehergépjármű az M3-as autópálya 137-es kilométerszelvényénél, Mezőkeresztes térségében, a Nyíregyháza felé vezető irányban – közölte a katasztrófavédelem. Az egyik járműbe beszorult egy ember, akit a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval emeltek ki. A helyszínre a társhatóságok is kiérkeztek.
Szerző
Témák
karambol baleset

Kiürítettek egy iskolát Sárszentmihályon

Publikálás dátuma
2019.11.26. 10:50

Fotó: Google Street View
Egy munkagép átvágott egy középnyomású gázvezetéket az épület közelében.
Munkálatok közben vágott el egy munkagép egy középnyomású gázvezetéket a Fejér megyei Sárszentmihályon, a Fő úton – közölte a katasztrófavédelem. A tűzoltók kiürítették a terület közelében álló iskolát, mintegy száznegyven gyermeket és a pedagógusokat a közeli művelődési házba kísérték át a hatósági munkálatok idejére. A gázszolgáltató szakemberei elzárták a vezetéket, a munkaterület körül méréseket végeztek, gázkiáramlást nem tapasztaltak. A helyszínre a székesfehérvári hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett.
Szerző

Kényszerítés miatt még két évet kapott a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatója

Publikálás dátuma
2019.11.25. 21:10
Illusztráció
Fotó: Shutterstock / Shutterstock
A pedofil férfit korábban nyolc év börtönre ítélték szexuális visszaélései miatt.
Kényszerítés miatt is elítélték a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját a Fehérvári Törvényszéken. Nem jogerősen 2 év 3 hónap börtönbüntetést kapott, a szexuális visszaélés – az otthonban lakó gyerekek molesztálása - miatt jogerősen kiszabott 8 év fegyház mellé, tudta meg az RTL Klub.  
A vád szerint már felfüggesztett igazgatóként próbálta helyettese segítségével rábírni az egyik ellene valló gyereket, hogy vonja vissza a vallomását, annak fejében, hogy a gyerek visszakerülhessen a bicskei otthonba. A csatorna úgy tudja az egykori helyettes most is egy általános iskolában tanít, tornatanárként dolgozik – őt nem jogerősen most 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélték, mert korábbi főnöke utasítására személyesen járt közben a volt lakó visszafogadásában.
Szerző