Lövések dördültek a pécsi Expo Centerben

Publikálás dátuma
2019.11.24. 11:37
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Korábbi nézeteltérésének tisztázása közben gáz-riasztó fegyverét is használta egy 21 éves férfi.
A rendőrség ügyeletére 2019. november 24-én 5 óra 51 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, az Expo Centerben lövöldöznek - írja honlapján a rendőrség. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 21 éves, valamint egy 24 éves férfi egy korábbi nézeteltérés miatt keveredett vitába egy több fős családdal. Az épület folyosóján a 21 éves férfi a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel több lövést is leadott, amelynek során nem sérült meg senki. Az esettel összefüggésben a rendőrök a helyszínről bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt több embert előállítottak, velük szemben az intézkedések folyamatban vannak. A Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.
Szerző

Négy autó karambolozott az M1-es autópályán Budaörs környékén

Publikálás dátuma
2019.11.24. 11:06
Illusztráció/Népszava
Torlódás van, a főváros felé 20 perccel megnőtt a menetidő.
Vasárnap 9 óra 13 perc körül az M1-es autópálya 17-es kilométerszelvényénél, Budaörs térségében négy autó ütközött össze a Budapest irányába vezető oldalon - írja a Police.hu. A balesetben az elsődleges információk alapján nem sérült meg senki. Viszont az érintett útszakaszon a torlódásra kell számítani.
Szerző

Kommandósok keresték a budai Várban a csantavéri bérgyilkos fegyverét

Publikálás dátuma
2019.11.23. 15:51
Kommandósok jelentek meg a Clark Ádám téren, a csantavéri bérgyilkos fegyverét keresték
Fotó: Mihádák Zoltán / MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap
A kutatás miatt letárták a Clark Ádám teret is, TEK-esek cirkáltak a Vár környékén.
Rendőrök és TEK-es kommandósok jelentek meg szombaton reggel a Clark Ádám téren, akik a csantavéri bérgyilkosként hírhedtté vált, Magyarországon letartóztatott D. Csabát kísérték – írta a Blikk.
A 38 éves, szerb és magyar állampolgárságú férfit  július 18-én szlovák elitkommandósok hozták Magyarországra, és adták át a TEK-nek, mivel több érintett ország között mi is kértük az egyelőre két gyilkossággal gyanúsított férfi kiadatását. D. Csaba a rendőrség szerint egy átverős drogügylet során agyonlőtte a Szilas-patak partján  V. László vállalkozót, aki kokaint akart venni tőle. A férfi a történtek után elrejtette a fegyvert, november 23-án azonban a nyomozóknak megmutatta az állítólagos rejtekhelyet. 
A pisztolyt később a Budai Vár oldalában, az avarban keresték a TEK és a rendőrség egységei, ám a bulvárlap úgy tudja, hogy sem a pisztoly, sem a hangtompító nem került elő a több órás kutatás során. Az akcióról az MTI is készített képeket.
Szerző