Négy autó karambolozott az M1-es autópályán Budaörs környékén

Publikálás dátuma
2019.11.24. 11:06
Illusztráció/Népszava
Torlódás van, a főváros felé 20 perccel megnőtt a menetidő.
Vasárnap 9 óra 13 perc körül az M1-es autópálya 17-es kilométerszelvényénél, Budaörs térségében négy autó ütközött össze a Budapest irányába vezető oldalon - írja a Police.hu. A balesetben az elsődleges információk alapján nem sérült meg senki. Viszont az érintett útszakaszon a torlódásra kell számítani.
Szerző

Kommandósok keresték a budai Várban a csantavéri bérgyilkos fegyverét

Publikálás dátuma
2019.11.23. 15:51
Kommandósok jelentek meg a Clark Ádám téren, a csantavéri bérgyilkos fegyverét keresték
Fotó: Mihádák Zoltán / MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap
A kutatás miatt letárták a Clark Ádám teret is, TEK-esek cirkáltak a Vár környékén.
Rendőrök és TEK-es kommandósok jelentek meg szombaton reggel a Clark Ádám téren, akik a csantavéri bérgyilkosként hírhedtté vált, Magyarországon letartóztatott D. Csabát kísérték – írta a Blikk.
A 38 éves, szerb és magyar állampolgárságú férfit  július 18-én szlovák elitkommandósok hozták Magyarországra, és adták át a TEK-nek, mivel több érintett ország között mi is kértük az egyelőre két gyilkossággal gyanúsított férfi kiadatását. D. Csaba a rendőrség szerint egy átverős drogügylet során agyonlőtte a Szilas-patak partján  V. László vállalkozót, aki kokaint akart venni tőle. A férfi a történtek után elrejtette a fegyvert, november 23-án azonban a nyomozóknak megmutatta az állítólagos rejtekhelyet. 
A pisztolyt később a Budai Vár oldalában, az avarban keresték a TEK és a rendőrség egységei, ám a bulvárlap úgy tudja, hogy sem a pisztoly, sem a hangtompító nem került elő a több órás kutatás során. Az akcióról az MTI is készített képeket.
Szerző

Fiatalok raboltak ki egy nőt a Bem rakparton

Publikálás dátuma
2019.11.23. 14:16
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egyikük lefogta, másikuk kifosztotta a tehetetlen áldozatot, a fiatalabb gyanúsítottat még keresi a rendőrség.
Körözést adott a budapesti II. kerületi rendőrkapitányság egy 16 éves, rablással gyanúsított fiú, Salamon Levente ellen. Az eset még október 16-án történt, a nyomozók szerint a kamasz azóta már elfogott társával, a 20 éves T. Tamással hajnali hat előtt megtámadtak egy Bem rakparton sétálónőt. A gyanúsítottak előbb az áldozat háta mögé léptek, majd egyikük lefogta a magatehetetlen sértettet, a másik pedig kirántotta kezéből táskáját. A két rabló ezután villamosra szállt a Margit hídnál, és elmenekült.
A rendőrök kamerafelvételek alapján jutottak el T. Tamásig, akit november 22-én, a váci vasútállomáson fogtak el. Őt kihallgatták, és rendőrségi indítvány alapján hamarosan letartóztatásba kerülhet – Salamon Leventét azonban továbbra is keresik.
Őt keresi a rendőrség 2019. október 16-án, a Bem rakparton történt rablás miatt
Fotó: police.hu
 A rendőrkapitányság kéri, hogy aki tud a képen látható fiú hollétéről, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén (police.hu).
Szerző