Kiraboltak egy pénzintézeti fiókot Pécsen, még keresik az elkövetőt

Publikálás dátuma
2019.11.19. 13:28

Fotó: Sóki Tamás / MTI
A 60-65 év körüli férfi egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel.
Kedd délelőtt egy férfi Pécsen, a Komlói úton bement egy pénzintézetbe, majd szájmaszkkal az arcán egy papírlapot rakott le az asztalra, amelyen az állt, hogy fegyver van nála és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a 60-65 év körüli, vélhetően sántító férfi felkutatása folyamatban van. Popovics Dejan, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: az eset során nem sérült meg senki, lövés nem dördült. További részleteket azonban a nyomozás érdekeire tekintettel nem közölt.
Szerző
Frissítve: 2019.11.19. 15:23

Elvakított egy pilótát, vádat emeltek a lézerező békési férfi ellen

Publikálás dátuma
2019.11.19. 11:27
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy tanulópilótát talált el a vádlott, felfüggesztett börtönbüntetést is kaphat.
Közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emeltek vádat egy 44 évs békési férfi ellen, aki az ügyészségi közlemény szerint még március 20-án este, házának ablakánál állva azzal szórakozott, hogy lézeres irányzékkal világított egy repülőre. A gép a Békéscsabai Repülőtér légterében végzett tanulórepülést – mintegy 400 méteres magasságban haladtak, 5-6 kilométer távolságra a lézerezőtől, de a zöld fénysugár így is komoly gondokat okozott. A nyaláb elvakította a tanulópilótát, szeme káprázni kezdett, éleslátása időlegesen megszűnt, még a repülőgép műszereit sem tudta leolvasni, így a repülőgépet nem tudta tovább irányítani, az oktatónak kellett átvenni a repülőgép vezetését Mive a történtek a légi közlekedés biztonságát, a pilóták életét veszélyeztette, a Gyulai Járási Ügyészség vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte az egyébként büntetlen előéletű vádlottal szemben; azt is indítványozták, hogy a bíróság koboztassa el a férfi lézerlámpáját és kötelezze őt a nyomozás során felmerült, több mint 250.000 forintos bűnügyi költség megfizetésére. Az eljárás a Békési Járásbíróság előtt folytatódik. 
Szerző

Halálos baleset – Kamionnak ütközött és árokba csapódott egy autó az M7-esen

Publikálás dátuma
2019.11.19. 10:02
Illusztráció
Fotó: Horst Galuschka / AFP
A baleset az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Agárd térségében történt.
Egy kamionnak ütközött és az árokba csapódott egy autó kedd reggel az M7-es autópályán Budapest felé, Agárd térségében. A baleset következtében az autót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A balesettel érintett szakaszon forgalomkorlátozás nincs, azonban lassú haladásra kell számítani. 
Szerző
Témák
Agárd baleset