Előfizetés

Beszakadt az aszfalt, félig elnyelt egy teherautót a IX. kerületben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.09. 08:43

Ritka látvány.
Beszakadt az aszfalt egy teherautó alatt, a jármű emiatt rakományával együtt egy parkoló autóra billent szerda reggel a főváros IX. kerületében - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Kisdi Máté közölte: a baleset a Zsil utca és a Lónyay utca kereszteződésében történt, a műszaki mentés befejezéséig az utat lezárták.

Három diák ki akarta rúgatni a tanárt, provokálták és lökdösték, de végül a diákokat rúgták ki

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.09. 08:17

Sőt, a rendőrség csoportos garázdaság gyanújával kihallgatta és őrizetbe is vette őket.
Napok óta terjed az interneten három diákról és egy tanárról az a videó, amelyen az látszik, majd gyerekek körbevesznek és lökdösnek egy felnőtt férfit. Eközben alpárian beszélnek hozzá, taszigálják, a tanár pedig egy derékszögű vonalzót tart maga előtt. A Blikk szerint a meg nem nevezett iskola hírzárlatot rendelt el, de a lap azt írja, hogy három tinédzsert azonnali hatállyal kirúgták az iskolából. Információik alapján a tanár csak szeptemberben kezdett az iskolában, hegesztéselméletet tanított. 
A diákok úgy tudták, hogy az előző helyéről a tanárt azért bocsátották el, mert megütött valakit, és amiatt kezdték provokálni, hogy saját iskolájukból is kirúgassák, mondta a lapnak egy osztálytárs. Először papírgalacsinnal dobálták, majd miután egyiküknek intőt adott, megtámadták, és le is köpték a tanárt. A tanár, miután lecsengeni látszott a helyzet, a videó alapján azt mondta a három közül az egyik diáknak, hogy javíthat, mire az kioktatta tanárát, hogy majd akkor javít, ha ő szeretne. A Blikknek az egyik gyanúsított édesanyja is megszólalt, azt mondta, a fiúknak elegük lett a tanárból, szerintük bántotta őket, de akkor is elfogadhatatlan, amit tettek, és szeretnének a tanártól bocsánatot kérni.

Nőket, gyerekeket gázolt el egy autós Kispesten

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.10.08. 17:37
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Hárman könnyebben megsérültek a lakótelepen történt balesetben.
Négy gyalogost, két nőt és két gyermeket ütött el egy autó eddig tisztázatlan körülmények között Budapest XIX. kerületében, a Batthyány utca 2. szám előtt – írja a police.hu. 
A balesetben az eddigi információk alapján hárman könnyen megsérültek, őket a mentők további vizsgálatok miatt kórházba vitték. Az utcában a helyszínelés jelenleg is tart, rendőrök ezalatt váltakozva, félpályán engedik a járműforgalmat.