Rendőrautó karambolozott az Üllői úton

Publikálás dátuma
2019.10.07. 20:40
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset miatt egy forgalomirányító készülék megrongálódott.
Összeütközött egy autó és egy megkülönböztető fény- és hangjelzést használó rendőrautó hétfőn, 17 óra után Budapest X. kerületében, az Üllői út és a Ceglédi út kereszteződésénél. A balesetben senki nem sérült meg – írja a police.hu. A karambol miatt egy forgalomirányító készülék megrongálódott, valamint a balesetben részes járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért az arra közlekedőknek jelentős torlódásra kell számítaniuk.
Szerző

Halálra gázoltak egy nőt Rákosmentén

Publikálás dátuma
2019.10.07. 18:03
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az 54 éves asszony olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette.
Halálos kimenetelű baleset történt hétfő délután háromnegyed öt körül, a XVII. kerületben: egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost a Péceli út 138. szám előtt. Az asszony belehalt sérüléseibe.
A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, a 123-as és 146-os szám között, a járműforgalmat pedig elterelik. Az ügy körülményeit a rendőrség vizsgálja - írja a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.10.07. 20:39

Budán most egy ideig nehéz lesz kokainhoz jutni

Publikálás dátuma
2019.10.07. 15:05
A feltételezett budai dílerektől lefoglalt kokain
Fotó: police.hu
Dílerek dílerét és két vásárlóját is elkapták a II. kerületi rendőrök: mintegy 400 gramm kokaint, autókat, ékszereket foglaltak le tőlük.
Komolyabb drogfogásról adott hírt a police.hu: a rendőrök azonosítottak, majd el is kaptak három férfit, akik a gyanú szerint több budai kerületben is terítettek kokaint és feltehetőleg marihuánát. A nyomozás adatai alapján a terjesztők ellátója a 45 éves L. Árpád volt, akitől a két díler – a 43 éves törökbálinti T. Gábor, valamint a 46 éves K. Gábor – többször is vásárolt drogot, hogy aztán azt saját vevőkörében árulja.
A II. kerületi nyomozók október 4-én csaptak le a dílerekre, közülük K. Gábort egy óbudai kaszinóban fogták el: mindhármuk lakásán házkutatást tartottak, az ingatlanokból pedig 386 gramm „zöld színű kábítószergyanús növényi maradvány”, azaz köznépi nevén fű és közel 400 gramm kokain került elő – utóbbi feketepiaci értéke elérheti a 7,7 millió forintot. A drog mellett a porciózáshoz szükséges eszközöket, valamint 10 millió forintot, 100 eurót, 6100 amerikai dollárt foglaltak le a rendőrök, de zár alá vettek autókat és ékszereket is.
A II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a három férfit kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Utóbbit az illetékes bíróság hétfőn jóvá is hagyta. 
Szerző