Előfizetés

Mindenre készüljenek fel a keddi időjárással kapcsolatban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.23. 22:01

Fotó: FRISO GENTSCH / AFP
Sütni fog a nap, felhős lesz az ég, esni fog az eső.
Hétfő éjszaka kezdetben erősen felhős lesz az ég, majd szakadozik a felhőzet, főként nyugaton és délen alakul ki eső, zápor, délen egy-egy zivatar is. Az Északi-középhegység völgyeiben kedd hajnalban párássá válik a levegő. Reggelre szakadozott felhőzet lesz felettünk, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csak délkeleten marad egész nap sok felhő. Napközben elsősorban délen és nyugaton néhol, estétől keleten elszórtan valószínű csapadék. Az északira, északkeletire forduló szél megélénkül, kedden az Alpokalján néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 15 fok között valószínű, de északkeleten a völgyekben több fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 18 és 24 fok között alakul - tudatta az Országos Meteorológiai Szolgálat. 

Újra teljes vonalon jár a 2-es metró

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.23. 21:55
FOTÓ: Molnár Ádám/Népszava
Megoldották a váltóproblémát.
Miután a Puskás-stadion és az Örs között váltóhiba miatt ma este nem járt a 2-es metró, és pótlóbuszokat állítottak be, sikerült orvosolni a problémát a BKK Facebook-oldala szerint, úgyhogy mindenkinek további jó utat kívánunk!

Stock fotó adatbázisból vették a Volánbusz új, "költséghatékony" logóját

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.23. 20:51
A mindenki számára elérhető logó 84 ezer forintba került
Fotó: Volánbusz Zrt. / Facebook
A busztársaság büszkén mutatta be az új arculatot.
A nem túl kreatív új Volánbusz logó elég hamar gyanús lett az Omnibusz blog egyik olvasójának, aki rá is talált az eredetire. A logó pár euróért letölthető az egyik legnagyobb stock fotós oldalról. Az eredeti szerzője egy brazil grafikus, Raphael Borges. Valószínűleg álmában nem gondolta, hogy grafikája majd egy állami közlekedési cég logójában fog visszaköszönni. Az RTL Híradó utánajárt, hogy a Volánbusz Zrt.-nek mennyibe került az arculatváltás, csak a logóért 84 ezer forintot fizettek.