Lépcsőházba rángatta be áldozatát egy férfi, aztán megverte és meg akarta erőszakolni

Publikálás dátuma
2019.09.15. 10:18
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A megtámadott nőnek sikerült kiszabadulni a tettes fogságából, akit el is kaptak a rendőrök.
Pénteken délelőtt egy férfi megtámadott és erőszakoskodni akart egy nővel Budapest VII. kerületében - írja a Police.hu. Az áldozat éppen becsengetett egy erzsébetvárosi társasház kaputelefonján, amikor a tettes hátulról átkarolta, befogta a száját, és a kinyíló ajtón át berángatta a lépcsőházba. A férfi aztán földre rántotta a nőt, többször megütötte és erőszakoskodni próbált vele, de a sértettnek sikerült kiszabadulnia, és fel tudott szaladni az emeletre, ahol segítséget kért. Eközben az elkövető kimenekült a házból. Az áldozat értesítette a rendőröket, akik térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével a Práter utcában találták meg a tettest. A budapesti 26 éves R. Andrást szombaton kapták el és őrizetbe is vették.
A kihallgatása során a Szófia utcai bűncselekményen felül további két – újpesti – erőszakos bűncselekmény elkövetését is beismerte.
Szerző
Frissítve: 2019.09.15. 17:30

Két tábla csokit tudtak elvenni a rablók az idős férfitől

Publikálás dátuma
2019.09.14. 19:30
A rablók mindent átkutattak, de így is csak két csokit tudtak zsákmányolni
Fotó: police.hu
Aztán pár órával később már a kihallgatásukon ültek. A minden szempontól szomorú eset Mátészalkán történt meg.
Grafikonok, hosszú tanulmányok sem tudják olyan pontosan visszaadni a vidéki Magyarország kilátástalanságát, mint egy-egy bűnügyi hír a police.hu-n. 
Ezúttal egy rablásról számolt be a rendőrségi portál: a gyanú szerint két ópályi lakos csütörtök este bement egy 65 éves mátészalkai férfi házába, és pénzt követeltek tőle. 
Miután nem tudott adni, a két rabló megverte a sértettet, és felforgatta otthonát – de szó szerint semmilyen értéket nem találtak, csak két tábla csokit. Amit jobb híján el is vittek zsákmányként.

Az áldozat bejelentette a rablást, és a mátészalkai rendőrök pedig néhány órán belül elfogták a feltételezett elkövetőket, a 40 éves J. Sándort és a 44 éves V. Pétert. Mivel mindketten beismerő vallomást tettek, a két gyanúsított bűnügyi őrizetbe került. 
Szerző

Halálos karambol, egy idős nő meghalt Soroksáron

Publikálás dátuma
2019.09.14. 17:51
Rendőrök dolgoznak a soroksári halálos autóbaleset helyszínén
Fotó: Mihádák Zoltán / MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap
Két autó ütközött az M5-ös kerületen átvezető szakaszán, az áldozaton már nem lehetett segíteni.
A helyszínen életét vesztette az a 63 éves asszony, aki szombaton kora délután, az M5-ös autópálya soroksári szakaszán szenvedett autóbalesetet.
Az asszonyt a mentőszolgálat munkatársai is próbálták reanimálni, eredménytelenül. A helyszínelés idejére le is zárták az autópálya érintett szakaszát, a 15-ös kilométerszelvényben, ám három óra előtt megnyitották a belső forgalmi sávot. A baleset miatt jelentős torlódás alakult ki a sztráda Budapestről kivezető oldalán - írja a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.09.14. 18:48