Előfizetés

Válságos állapotú nő tűnt el egy budapesti kórházból

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.11. 07:58
Életveszélyes állapotban tűnt el, a rendőrök is keresik a 44 éves nőt
Fotó: police.hu
A 44 éves asszony életveszélyes sérüléssel hagyta el az intézményt, a rendőrök is keresik.
Fényképes körözést adott ki a ferencvárosi rendőrkapitányság Újfalusi Katalin eltűnése miatt. A 44 éves nőt életveszélyes sérülése miatt kezelték egy IX. kerületi kórházban, este hét körül azonban nyoma veszett, elhagyta az épületet - írja a police.hu.  Mivel állapota válságos, létfontosságú, hogy időben rátaláljanak: a hatósági személyleírás alapján Újfalusi
körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös hajú, eltűnésekor fekete pulóvert és szoknyát viselt.

A kapitányság kéri, hogy aki a kép alapján felismeri őt, tud hollétéről vagy eltűnésének körülményeiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.  

Vonattal ütközött egy autó Tápiógyörgyén, két ember meghalt

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.10. 22:11
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Szilvási úti vasúti átjáróban történt.
Tápiógyörgyén, a Szilvási úti vasúti átjáróban a sínekre hajtott egy autó és összeütközött egy személyszállító vonattal kedd este. A személyautóban ülő két ember a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A műszaki mentés és a baleset helyszínelése megkezdődött, a vasúti forgalomban korlátozás várható. 

Villám csapott egy autóba Pécsnél, a benne ülő gyermek átaludta az egészet

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.09.10. 21:18
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az utasokat megvédte a karosszéria, de a teljes elektromos rendszer tönkre ment.
A hatalmas csattanás miatt vált egyértelművé a sofőr számára, hogy konkrétan az ő autójukba csapott bele a villám, de nyolc éves gyermeke átaludta az egészet, csak az apa ébresztésére kelt fel. Az RTL Híradó riportja szerint hazafelé tartottak Pécs irányába az M60-as sztrádán, amikor autójukba csapott a villám vasárnap. Apának és fiának tehát nem esett bajuk, a karosszéria elvezette az áramot. A kocsi elektronikája viszont teljesen tönkrement.