Nem akar kapitány lenni Dárdai Pál

Publikálás dátuma
2019.09.10. 20:11

Fotó: UWE ANSPACH / AFP/dpa Picture-Alliance
„Nem fogok többet szövetségi kapitányként dolgozni, sem Magyarországon, sem máshol” – fogalmazott a Hertha BSC korábbi vezetőedzője.
Dárdai Pál a Kickernémet magazinnak nyilatkozott terveiről, és elmondta: többé nem szeretne nemzeti válogatottat irányítani. Döntését azzal indokolta, hogy ő olyan típus, akinek az időszakos munka nem, csak a mindennapos elfoglaltság fekszik. Emiatt nincsenek kapitányi ambíciói. „Nem fogok többet szövetségi kapitányként dolgozni, sem Magyarországon, sem máshol” – idézte a lap Dárdait. A 43 éves edző korábban hét mérkőzésen irányította a magyar válogatottat. Négy győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérlege.
Szerző
Témák
Dárdai Pál

Motorcsónak-világbajnok lett Havas Attila

Publikálás dátuma
2019.09.10. 19:43

Fotó: Havas Attila / Facebook
A magyar motorcsónakos a Hydro GP F-500-as világbajnoki sorozatot nyerte meg.
A Magyar Motorcsónak Szövetség keddi közleményét idézi az MTI: Havas Attila győzött az öt versenyhétvégéből álló sorozat borettói nyitányán május végén, majd ugyancsak Olaszországban, San Nazzaróban tovább növelte előnyét.
A világbajnok Havas Attila narancssárga mellényben, zászlóval
Fotó: Havas Attila / Facebook
Az ezt követő svédországi és ukrajnai viadalokon is megőrizte első helyét, a múlt hétvégén pedig Csehországban, Jedovnicében tette biztossá vb-címét. Ugyanebben a sorozatban Csákó Ferenc kilencedikként zárta a sorozatot.
Szerző
Frissítve: 2019.09.10. 19:44

Orbán Viktor szerint elszúrtuk a szlovákok elleni meccset

Publikálás dátuma
2019.09.10. 19:17

Fotó: Koncz Márton / Népszava
Hozzátette: a kiélezett helyzetekben a szlovák válogatott jobb volt.
A helyszínen izgulta végig a hétfői magyar-szlovák Eb-selejtezőt Orbán Viktor is. A szlovákok 2-1-es győzelmét hozó mérkőzés után a miniszterelnök a TA3 szlovák hírcsatornának mondta el a véleményét, ezt pedig az Nso.hu szemlézte. Orbán egyértelműen fogalmazott:
"Hát, elszúrtuk. Oda-vissza megvertek bennünket a szlovákok, ehhez nem lehet semmit sem hozzátenni."

A lap szerint így folytatta: "Az ilyen mérkőzések a pályán dőlnek el kiélezett helyzetekben, és a kiélezett helyzetekben Önök, vagyis a szlovák válogatott jobb volt." A szlovák csatornának Andrej Danko szlovák házelnök is nyilatkozott, ő is a helyszínen drukkolt a csapatának, és köszönetet mondott az atmoszféráért, Orbán Viktornak.
Szerző