Előfizetés

Hármas karambol, egy idős nő meghalt Debrecenben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2019.08.28. 15:19
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Böszörményi úton történt a tragikus kimenetelű baleset, többen megsérültek.
Halálos baleset történt szerdán délben Debrecenben: három személyautó ütközött eddig ismeretlen okból a 35-ös főút Böszörményi úti szakaszán. A karambol után a mentőszolgálat munkatársai három sérültet kórházba vittek, azonban az egyik autó 71 éves sofőrje azonban olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba szállítása után életét vesztette.
A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útzárat rendeltek el a főút 78. kilométerszelvényében, délután kettő körül azonban feloldották a korlátozást -írja a police.hu.

Nőket sorozatosan zaklató őrmester ellen emeltek vádat

Népszava-MTI
Publikálás dátuma
2019.08.28. 11:12

Fotó: Shutterstock
Két fiatalkorú és négy felnőtt korú nő előtt mutogatta magát autójából, tettét be is ismerte.
Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat egy katona ellen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán. A közlemény szerint a hivatásos őrmester, tiszthelyettes tavaly decemberben és idén januárban több Komárom-Esztergom megyei településen követett el szeméremsértést, úgy, hogy
autójából útba igazítást kért a sértettektől, miközben a nemi szervét mutatva önkielégítő mozdulatokat végzett.

A katona a mintegy két hónap alatt két fiatalkorú és négy felnőtt korú - köztük egy várandós - nő előtt mutogatta magát szeméremsértő módon.
A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a katonát, aki beismerte tettét. Az ügyészség a vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottra tárgyalás mellőzésével felfüggesztett szabadságvesztést és - mivel méltatlanná vált rendfokozat viselésére - katonai büntetésként lefokozást szabjon ki.

Baleset miatt lezárták a 8-as főutat Vasvárnál

Személyautó ütközött nyerges vontatóval.
Lezárták a 8-as főutat szerda délelőtt Vasvár közelében, mert összeütközött egy személyautó és egy kavicsszállító nyerges vontató - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A közlemény szerint egy ember a járműbe szorult, őt feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A helyszínre mentőhelikopter érkezett - tették hozzá. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, a rendőrök a forgalmat mindkét irányból a főút melletti benzinkúton át terelik.