Ellenőriznek az osztrákok, óriási a torlódás Hegyeshalomnál

Publikálás dátuma
2019.08.25. 11:06
Illusztráció
Fotó: Népszava
Több kilométeres kocsisor alakult ki az M1-es autópálya határátkelőjében, de ez állítólag csak félórás várakozást jelent.
Csaknem négy kilométeren torlódnak a járművek vasárnap délelőtt az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál - tájékoztatta az MTI-t Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Tóth szerint ugyanakkor így is csak félóra a várakozási idő Ausztria felé a sztrádán. Az Útinform úgy tudja a torlódás az osztrák hatóságok ellenőrzése miatt alakult ki.
Szerző

216 km/h-val repesztett egy motoros Zalában, meg is lett a jutalma

Publikálás dátuma
2019.08.25. 10:42

Fotó: police.hu
A mutatványért a legmagasabb összegű közigazgatási bírságot szabták ki a rendőrök.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya koncentrált sebességellenőrzést tartott 2019. augusztus 18-án Zala megyében, az idegenforgalom miatt megnövekedett forgalmat lebonyolító, balesetveszélyes útszakaszokon.    Egy motoros jelentősen túllépte a sebességhatárt: Felsőpáhok térségében a megengedett 90 km/h sebesség helyett 216 km/h sebességgel, veszélyeztetve magát és a közlekedésben résztvevő többi járművezető testi épségét is. A legmagasabb összegű, 300.000 forintos közigazgatási bírságot szabták ki a rendőrök.
Szerző
Frissítve: 2019.08.25. 10:57

Felborult autó bénította meg az M5-öst

Publikálás dátuma
2019.08.25. 08:49
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Korábban lezárták a sztráda Szeged felé vezető oldalát, ahova egy személyautó tört át – a szalagkorláton keresztül.
Öten megsérültek az M5-ös autópályán, amikor egy személyautó vasárnap reggel hat óra körül, eddig tisztázatlan körülmények között áttört a Budapest felé vezető oldalról a szegedi sávokba. A szalagkorlátot átszakító kocsi felborult, és gyakorlatilag megbénította a Szeged irányába tartó közlekedést.  A járműben öten utaztak, a rendőrség korábbi közlésével ellentétben senki nem sérült meg.
A rendőrség a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a sztráda Szeged felé vezető oldalát teljes szélességében lezárta. A forgalmat a kisteleki lehajtónál az 5-ös főútra terelték – közölte a police.hu.
Szerző
Frissítve: 2019.08.25. 10:23