Durva karambol: öt autó rohant egymásba

Publikálás dátuma
2019.08.05. 10:56
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Lezárták az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát.
Lezárták az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát Hatvannál, ahol hétfő reggel öt jármű karambolozott - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben többen megsérültek. Az érintett útszakaszon jelentős torlódás várható. A rendőrök a Hatvan-kelet lehajtónál a 3-as útra terelik a forgalmat, ahonnan a bagi csomópontnál lehet visszahajtani az autópályára - tették hozzá. 
Szerző
Témák
karambol

Kigyulladt egy étterem Csopakon

Publikálás dátuma
2019.08.05. 09:42
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock
A vendéglátóegység teljes terjedelmében ég, a tűzoltók öt vízsugárral határolták körül a tüzet.
Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű épület Csopakon, az Örkény István sétányon. A tűzhöz a veszprémi hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud olvasható a Katasztrófavédelem honlapján.
Szerző
Témák
tűz étterem
Frissítve: 2019.08.05. 15:36

Gigadugó az M1-en

Publikálás dátuma
2019.08.04. 19:57
Illusztráció
Fotó: Népszava
Baleset történt Hegyeshalom felé Mocsa térségében.
Csaknem tíz kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán Hegyeshalom felé Mocsa térségében egy baleset miatt - közölte az Útinform vasárnap kora este. A baleset az autópálya 83-as kilométerénél történt. Az Útinform terelőútnak Tatánál az autópálya 67-es kilométerénél lehajtva az 1-es főutat javasolja, ahonnan Komáromnál a 13-as főúton keresztül érdemes visszatérni a pályára. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte: egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, a balesetben egy ember megsérült. A forgalom a műszaki mentés és a helyszíni szemle idején csak a külső és a leállósávon haladhat, így lassú haladásra és torlódásra kell számítani - írták. Fél nyolckor befejeződött a műszaki mentés, de a torlódás csak lassan szűnik meg. 
Szerző
Témák
baleset
Frissítve: 2019.08.05. 20:08