Munkagépek ütköztek a ferihegyi reptéren, két ember súlyosan megsérült

Publikálás dátuma
2019.07.20. 20:45
Illusztráció
Fotó: Molnár Ádám
A baleset a II. Terminál D portájánál történt.
Összeütközött két munkagép szombat este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér II. Terminál D portájánál – írja a police.hu. Az elsődleges információk szerint a balesetben két ember súlyosan megsérült. A rendőrök elkezdték a helyszínelést és a műszaki mentést.
Szerző
Témák
Ferihegy baleset

Letartóztatták a csantavéri bérgyilkost

Publikálás dátuma
2019.07.20. 18:09
TEK-es kommandósok veszik át szlovák kollégáiktól a csantavéri bérgyilkost
Fotó: TEK/Police Hungary/Youtube
A szerb-magyar férfi augusztus végéig maradhat rácsok mögött, jelenleg két emberöléssel gyanúsítják.
Elrendelte a Prágában elfogott gyanúsított letartóztatását a bíróság – tudatta szombaton a Fővárosi Főügyészség.  Mint írják, ők kérték a név nélkül említett férfi letartóztatását a több ember sérelmére, előre kitervelten elkövetett emberölés és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozás idejére, hogy a gyanúsított ne szökhessen meg és ne kövessen el újabb bűntényeket. 
Az nyomozási bíró augusztus 20-ig el is rendelte a letartóztatást, ám a végzés a védelem fellebbezése miatt nem végleges. A Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője a Bors érdeklődésére azt mondta: 
a gyanúsított meghallgatásán „érdemi” vallomást tett, de ennek részleteiről egyelőre nem adhatnak tájékoztatást.

  A 38 éves bérgyilkost július 18-én szlovák elitkommandósok hozták Magyarországra, és adták át a TEK-nek, mivel több érintett ország között mi is kértük az egyelőre két gyilkossággal gyanúsított férfi kiadatását. D. Csaba tavaly szeptemberben a Szilas-pataknál lelőtt egy magyar vállalkozót, előtte pedig Hollandiában mészárolt le egy horvát férfit egy étteremben. Összefüggésbe hozták egy belgrádi és egy barcelonai merénylettel is, de ezeket még vizsgálják a hatóságok. 
Szerző
Frissítve: 2019.07.22. 14:27

Kutyabarátként hirdetett siófoki szálláshelyen verték agyon egy nyaraló család tacskóját

Publikálás dátuma
2019.07.20. 14:12
A kép illusztráció
Fotó: police.hu
Az üdülő egyik tulajdonosa félt a kutyáktól, a kis házi kedvenc látványa pedig kihozta belőle az állatot.
Egy nyaralni vágyó család olyan szállást foglalt Siófokon, amelyet kutyabarátként hirdettek. El is vitték a mindössze kétkilós tacskójukat, másnap azonban megjelent az ingatlan egyik tulajdonosa, és felszólította a családot, hogy nem akarja az udvaron látni a kutyát, mert fél, hogy megharapja őt az eb. Következő nap mégis összetalálkozott a kutyával az udvaron a tulaj.
Ekkor bármiféle figyelmeztetés nélkül kézbe vett egy vascsövet, amivel nekiesett az apró állatnak – és bizony az őt védő gazdát sem kímélte. A kutya meghalt

 –idézi a kutyabarathelyek.hu oldalon olvasható történetet a 24.hu. Az eredeti beszámolóból az is kiderül, hogy szálláshelyen több apartman volt, a családra és kutyájukra pedig nem saját vendéglátójuk támadt rá, hanem egy másik apartman tulajdonosa. A család feljelentést tett a rendőrségen. A kutyás portál megkereste a rendőrséget, ahol azt válaszolták,
"a Siófoki Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 58 éves helyi férfi ellen. Kollégáim az eljárás során vizsgálják az állatkínzás bűncselekmény körülményeit is, azonban tekintettel arra, hogy a nyomozás folyamatban van, egyelőre bővebb információval nem szolgálhatok."

Ha az eset nem lenne magában eléggé elkeserítő, a történtekről beszámoló személyes posztot törölni kellett a kutyás oldalon, mert rengeteg, a tacskó tulajdonosát gyalázó hozzászólás is érkezett a bejegyzéshez.
Szerző