Durva baleset, öten megsérültek Hatvannál

Publikálás dátuma
2019.07.14. 19:43
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Három személyautó ütközött össze a 32-es főúton, az útszakaszt részlegesen lezárták a rendőrök.
Öten szenvedtek „orvosi ellátást igénylő” sérülést, amikor vasárnap este fél hét körül három személyautó karambolozott Hatvan határában –olvasható a police.hu-n.
Az ütközés 32-es főút 3-as kilométerénél történt, a Heves megyei rendőrök a helyszínelés idejére félpályán lezárták az érintett útszakaszt.
Szerző

Román álrendőr és társa fosztott ki egy turistát a Népligetben

Publikálás dátuma
2019.07.14. 15:43
Őket keresik a rendőrök a népligeti lopás miatt
Fotó: police.hu
A két férfi „ellenőrzésre” kért el több mint 660 ezer forintnyi kanadai dollárt, a pénz azonban náluk maradt.
Lopás miatt köröz a ferencvárosi rendőrkapitányság két férfit, akik a gyanú szerint szombat reggel átvertek egy turistát a  IX. kerületi Népligeti aluljáróban . A gyanúsítottak álrendőrnek adták ki magukat, és elkérték a sértett útlevelét, illetve ellenőrizni akarták pénzét is.
Miután a turista átadta a nála lévő, több mint 660 ezer forint értékű kanadai dollárt, az állítólagos rendőrök elfutottak a zsákmánnyal. Nem szívódtak fel azonban nyom nélkül: térfigyelő kamera is rögzítette mozgásukat, a felvétel alapján pedig a rendőrség azonosította az egyik gyanúsítottat, a 48 éves román állampolgár Paraschiv Radut. 
Ő és még nem azonosított társa jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. A ferencvárosi kapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, tud hollétükről vagy a bűncselekmény részleteiről, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén (police.hu).
Szerző

Utcai vérontás, két embert is megkéseltek Marcaliban

Publikálás dátuma
2019.07.14. 12:24
Rendőrségi szakértő vesz mintát a marcali késelés helyszínén
Fotó: police.hu
Egy helyi kocsma előtt szabadultak az indulatok, a rendőrség emberölési kísérlet miatt nyomoz.
Kis híján a helyszínen vérzett el az a két férfi, akiket szombat délután egy kocsma előtt támadtak meg Marcaliban, mindkettőjüket több késszúrás és vágás érte. A Sopron megyei rendőrök háromnegyed hatkor kaptak riasztást négyfős verekedésről, a helyszínen azonban már csak a súlyosan sérült áldozatokat találták, akiket kórházba kellett szállítani. 
A feltételezett elkövetőket – egy 62 és egy 45 éves férfit – perceken belül elfogták egy helyi ingatlanban. Mivel a gyanú szerint életveszélyes sérüléseket okoztak, emberölési kísérlet miatt hallgatták ki őket. A gyanúsítottak őrizetben várják a további hatósági intézkedéseket (police.hu).
Szerző